måndag 19 juni 2017

Islamism? Islamofobi?

Det är bara att konstatera att det uppenbarligen - och helt utan all tvekan - är omöjligt att tvinga ihop två folk, vars tankar och mening med livet är så ofantligt motsatta och oförenliga med varandra. Det går inte. Det kommer att skapa ödesdigra konflikter, det är oundvikligt. 

Reinfeldt, Löfvén och dom vänsterextrema måste vara stolta över sig själva, dom har skapat en hel union av hat.


10 kommentarer:

 1. Varför illustrerar du med en bild från annat land än Sverige?

  SvaraRadera
 2. Stasi på bloggen!!!!
  2018

  SvaraRadera
 3. Spelar väl ingen roll vart bilden är tagen.
  Ett är då säkert att hut går hem och politikerna som skapat detta kaos i Sverige kommer själva att drabbas på ett eller annat sätt.
  Reinfeldt som bor mitt i smeten borde darra av skräck för är det något som utombys inte gillar så är det svensk kultur.
  Invandringen fortsätter och riksmedia tiger. 1500 nya sammanlagt, till norra Sverige, flygs in varje tisdag. Gatorna är fulla av pojkar i alla åldrar som hänger på galleriorna i städerna.
  Utvisningshotad i Boden hotar med att mörda på öppen gata om han inte får stanna. Snart blir det vardagsmat för om man inte sätter folk i förvar kan man vänta sig vad hemskt som helst.

  SvaraRadera
 4. I vart fall: Helsingborg landets värsta sjukhus, rubrik i pressen i dag!
  Dj-a is...
  Jungman Jansson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken press? Avpixlat?

   Radera
  2. SVD på nätet om jag minns rätt!
   Trevlig ton du har!
   Känner vi varandra?
   Jungman Jansson

   Radera
  3. Anonyma rasist-råmare har ingen annan ton, Jungman, och tonen blir inte mildare nu när dom håller på att tappa allt. Snarare tvärtom.

   Radera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
 5. Bästa Carina-Fina! Är det inte så krig startas så att det "goda" FN kan gå in med militära åtgärder och bit för bit skapa sitt NWO?
  Konstigt bara att det bara verkar vara intressant att skapa ett helvete i de länder som fungerar (se bara Quatar. Visserligen en wahadistisk men hyfsat välfungerande stat) - eller om det är det som är menigen. Genom alla år är det "välfungerande" diktaturer som attakerats med totalt kaos som följd. De vågar sig ännu inte på de stora oljeländerna.
  Så, nu är det Europas tur istället. Öser in folk från MENA för att orsaka kaos. Demokraturer har vi ja, men inga diktaturer. Spelar ingen roll. Vi ska på ett eller annat vis piskas in under FNs diktorat via EU och de ickevalda som har makten där. Följer med intresse Polen, Ungern och Tjeckien! Måtte de stå på sig och hellre lämna än underkasta sig! Ännu mer intressant om de hellre väljer att lämna EU än att inordna sig regler de röstat nej till.
  Skriver på en mobil med en pytteruta att kolla igenom all text - hoppas den blev begriplig ändå! :)

  SvaraRadera
 6. Gettona kommer bli Sveriges Nordirland.

  A. Nonym.

  SvaraRadera