måndag 12 juni 2017

Han som skapade hatet, mobbingen, utfrysningen, människoföraktet, laglösheten, polariseringen, klanmorden och vi-och-dom-tänket får nytt hedersjobb.Dagens gigantiska spottloska mot svenska folket; fredrik reinfeldt ska leda
kommission i arbete med brottsförebyggande frågor i Sverige.

Karl_Astrid, avpixlat:
Det är som att låta Goebbels utreda förintelsen.Vad är nästa steg?
Lägga ut myndigheten mot våldsbejakande extremism på entreprenad till Hamas ?

Pluto, avpixlat:
"Reinfeldt säger sig också vara orolig för tilliten och sammanhållningen i samhället."Ska undvika negativa epitet. Men har inte Fredrik varit med och skapat just detta. Hur kan han då få ett sådant jobb?Det är som att anställa en pyroman i brandkåren. Det enda resultatet av detta. Kommer att bli att vanligt folk skakar på huvudet. Samt får ännu mindre förtroende för folk med makt i samhället.

NakenKejsare, avpixlat:
F.d. Svetsaren Stefan Löfven som statsminister.
F.d. Punkaren och den småkriminella vänsterextremisten Dan Eliasson som rikspolischef.
F.d. Kortbedragerskan Mona Sahlin som Nationell samordnare
F.d. Mångkultursarkitekten Fredrik Reinfeldt som ansvarig för trygghetskommisionen.
Vem skall leda den framtida sanningskommisionen? F.d. mytomanen Erik Ullenhag?

SD + Direktdemokrati, avpixlat:
Snacka om "deep state"!1. Först skapar jubelidioten ett problem, kaos.2. Sen kommer samma jubelidiot med "lösningar" till problemet.

5 kommentarer:

 1. Han måste nog dryga ut barnbidraget.

  SvaraRadera
 2. Han ger sig inte. Han som gav bort Sverige och förstår inte vad han har ställt till med.
  Vi som sett och vetat känner ett enormt förakt för politiker som för egen vinning krossat Sverige.
  Nu ska han försöka igen och med vad?
  Han har absolut inte några kunskaper eller utbildning som kan hjälpa Sverige. Vem sjutton har gett honom uppdraget eller är det han själv som kommit på ett hittepåjobb. Mona Sahlin tjänade multum utan att göra något vettigt. Hon var också helt outbildad för sitt senaste uppdrag.
  Tar mig för pannan, skattepengar delas ut till ingen nytta. Våra äldre ligger efter när det gäller välfärden.
  En föredetting som Reinfeldt kallade oss rasister med annan åsikt än honom. Han är den senaste gubben i lådan. Hoppades han skulle förbli där.

  SvaraRadera
 3. Vi skall inte vara ogina, Reinfeldt kan ändå erbjudas vissa valmöjligheter.

  Mur, lyktstolpe eller Dignitas?

  SvaraRadera
 4. Jag tror tyvärr att han mycket väl vet vad han har gjort, och vad han nu ska fortsätta med. Mannen har bara dtt mål, arabisering av landet. Och för detta belönas han rikt.

  SvaraRadera
 5. Den mannen har orsakat stor skada för landet. Det år han som har pratat om vi och dom. Det är han som uttalat sig om att vi inte ska ha några rasister på våra gator. Det var Reinfeldt i sitt hat till SD försökte få folk att välja hans sida. Det var han som tystade folket. Det var han som orsakade missämja mellan dom som såg och dom som inte såg Sveriges kommande kollaps. Det är Reinfeldts verk att det ser illa ut i Sverige. Det är Reinfeldts verk, nedmonteringen av välfärden, landets försvar och misären som breder ut sig. Det är hans verk att så många människor mår dåligt i Sverige att dom vill lämna landet.

  SvaraRadera