fredag 9 juni 2017

Förtydligande av Stadsmissionens och Malena Ernmans värdegrund.

Politikfakta:
Skandal! Den starkt kritiserade muslimska Al-Azharskolan - som bl.a. könssegregerar barn på skolbussen - är vänföretag med Stadsmissionen!

GP: - Det enda logiska måste nu vara för landets stadsmissioner runt om i landet att sätta upp överkryssade SD-dekaler på entrédörrarna med texten: "Donationer från politiska meningsmotståndare undanbedes (de hungriga har överseende)!" 

Och vad kommer att hända med de organisationer som hoppar över politiska ställningstaganden och helt enkelt accepterar ekonomiska donationer för att mätta hungriga människor? Kommer de nu att anklagas för rasism och högerpopulism?------------ De flesta som röstar på SD är inte rasister och tar därför inte heller åt sig av retoriken. Man bommar målet helt och SD går istället stadigt framåt.

3 kommentarer:

  1. Du hade rätt om uppdelningen mellan pojkar och flickor på skolbussen fram till april. Läs Dagens Nyheter 6 april 2017 så ser du det har rättats till. Varifrån har du fått bilden att Al-Hazarskolan är ett vänföretag till Stadsmissionen? Har inte kunnat finna den på någon av Stadsmissionens hemsidor.

    SvaraRadera
  2. Fast. Då var det ju under den perioden som Stadsmissionen väldigt gärna samarbetade med företrädare för kvinnoapartheid mot små flickor. När det gäller vänföretagen, så får du gå till Politikfakta.

    SvaraRadera
  3. Det märkliga är att SD tillåts sitta i riksdagen. Men dom får inte skänka pengar till Stadsmissionen. I hennes ögon har ju SD för allframtid smutsat ner riksdagen med "rasism". Kan hon ens gå in dit utan skyddskläder.

    SvaraRadera