onsdag 28 juni 2017

Folk och folk.
Vi satt ett sällskap och samtalade om det obildade och intoleranta folket. Dom som kommer att rösta S, C eller nåt annat lika destruktivt, dom som man aldrig når fram till med fakta och argument.

En ung kvinna berättade om en av hennes väninnor, i 25-30 års åldern, som träffat the Man - mannen som hade allt, en urtjusig kille med charm, storsinthet,  smartness, ärlighet, mod, sundhet, omtänksamhet, empati, humor, ja, allt en kvinna kan önska sig. Väninnan blev blixtförälskad, och för varje dag växte känslorna till nåt som verkligen var äkta och starkt, nåt att bygga på.

När det var dags att presenteras för väninnans föräldrar, kände Mannen att han ville berätta att han var sverigedemokrat/pestsmittad/paria/utstött/kastlös, varpå väninnan bröt ihop på sängen och bad Mannen försvinna ur hennes liv för evigt. Dörren slogs igen.
Flickans mamma vandrar nu runt i sällskapslivet och plockar poäng bland dom som fortfarande tror på SVT/expressen/DN och aftonbladet, hennes dotter framställs som årets hjältinna, drottningen av intolerans, hon som gav upp livet för grupptryckets skull.

6 kommentarer:

 1. Utan hjärna dör man!
  Hooppsan

  SvaraRadera
 2. Intressant, sedan finns de med öppna hjärtan som öppnar allt för de som lämnade kvar sina kära i sina hemländer. Har jag missat något? Lusten sitter alltså inte i hjärnan utan i hjärtat.
  Mässkalle

  SvaraRadera
 3. Tanken finns i hjärnan!
  Hooppsan

  SvaraRadera
 4. Jag är säker att mannen vann mest på slippa umgås med dottern och mamman
  s

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måtte väninnan ångra sin intolerans hela livet.

   Radera
 5. Jag skulle struntat i morsan å kört på med den härliga SD grabben.
  Han hittar säkert nå´t bättre än den fesproppen.
  Vem vill ha en brutta där morsan ingår i köpet!
  Hos SD finns de riktiga grabbarna!
  Jeepp

  SvaraRadera