tisdag 13 juni 2017

EUs dödsryckningar.Dom tre länderna Ungern, Polen och Tjeckien hotas av EU att dras inför EU:s domstol för att dom inte ställt sig bakom det egenmäktiga tvångsbeslutet att omfördela flyktingar mellan EU:s medlemsländer.

Det beskedet lämnade EU inför nästa veckas toppmöte med EU:s stats- och regeringscheferna i Bryssel.

I en medlemsförening där medlemmarna solidariskt betalar för att vara med, är det mer än logiskt och rimligt att man kommer överens om stora och kontroversiella beslut. Det EU gör nu är sedvanlig aggressivt och en direkt vedervärdig överstatliga pamp- och maktdemonstration. 

Min gissning och förhoppning är att de tre länderna kommer att stå fast vid att skydda sina länder och medborgare från det västra islamistmoraset och välfärdsundergången, så jag hoppas på en asylkollaps i EU som leder till EUs slutliga sammanbrott.

5 kommentarer:

 1. Kan du visa att Ungern, Polen och Tjeckien inför EUs domstol.

  SvaraRadera
 2. Helt OT... hej du vettiga bloggerska som jag nyligen upptäckt - gillar det du skriver skarpt! Du får gärna skriva en kommentar/artikel om AKB's tal i Järva (finns på SVT play) där hon för en gångs skull sa/förmedlade helt vettiga saker som är självklara för de flesta. Inte för att man så klart litar på madame AKB eller hennes parti numera. Talet kunde likaväl varit skrivet för en 'Sverigevän'. Keep up the good work, C ! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt uppvaknande med så mycket positiv energi, tusen tack, Idag blir en bra dag! AKB har slutligen fattat att ett land byggs av lag och ordning, välkommen till verkligheten!

   Radera
  2. Politikerna har varit fullt upptagna med att hata och mobba Jimmie Åkesson och varje gång har jag velat kräkas på dom. SD rusar och nu görs allt för att stjäla deras politik och dessutom få beröm för det. Tror inte ett dugg på sjuklövern, känner bara ett enormt förakt. Nu blir det väl AKB tur att mobbas.Hon vill bli statsminister och tar risken.

   Radera