söndag 25 juni 2017

En politiker som tar sig rätten att stänga ute oönskade från "sin" kommun har inte begripit nånting.Moderata kommunpolitikern Kahin Ahmed skrev i torsdags en debattartikel under rubriken"Du är inte välkommen i förorterna, Jimmie Åkesson!" 

 Och ingen reaktion kom. Agendajournalisterna i gamla medier höjde saligt sina nävar och tyckte förmodligen att politikern Kahin Ahmed har all rätt att skriva i tidningen om vem som får, eller inte får inträda i "hans" territorium, Rinkeby/Tensta.

Själv ryser jag. Dessa journalister hyllar ensidigt den öppna-gräns-politiken, men tiger märkligt nog när en kommunpolitiker önskar förvägra vissa att gå vart dom vill inom vårt land. Kahin vill driva sin personliga och oinskränkta självhärskarmakt, vilket innebär att somliga av oss inte får yttra oss eller vistas i hans stadsdel. 

Tänker för mig själv att samma ryggmärgsgaphalsar skulle chockats allvarligt, och därefter drevat och trasat sönder motsvarande politiker i Vellinge eller Saltsjöbaden, om denne kommit med samma skandalösa ickedemokratiska förbud mot vänsterpartister eller miljöpartister att tala och vistas där.


Jag är enig med Richard Jomshof, om man har en yrkesmässig strävan att styra bort från demokrati, och inte förstår hur vårt samhälle är uppbyggt och fungerar, så finns det andra platser.

Och det har ingenting med rasism att göra.

25 kommentarer:

 1. Intressant att du håller med Jomshof; du vill inte ha demokrati i Sverige.
  Kahin Ahmed har bott i Sverige i 26 år men han är, enligt Johmshof, inte svensk och skall utvisas. Kommer bröderna Ekeroth att drabbas av samma öde? De har ju kommit till Sverige genom en rysk mor och en rysk mormor. Vet du när Jomshof kommer att skaffa en liten svart mustasch så han blir riktigt "look-a-like"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ditt enögda tänk är obehagligt. Ditt Hitlerdravvel är motbjudande, den som först öppnade munnen med diskriminering mot en grupp människor är den som i hemlighet bär mustaschen. Pinsamt att komma dragande med bröderna Ekeroth, vanligt bland er hatare. Du sällar dig till dom som anser att somliga äger rätten att diskriminera sina medmänniskor.

   Radera
  2. Gissar att Kahin A välkomnar dom "svenskar" som varit i Syrien och stridit för mördarsekten IS till Rinkeby. Inte helt omöjligt att några av dom sk svenskarna har haft sin bas i Rinkeby.

   Radera
  3. Rätt. Bara dom inte är svenskar, så skit samma vad dom gjort, dom har öppna dörrar och röd matta.

   Radera
  4. Du vet nog lika väl som jag att SD och KD är de enda Israel-vänliga partierna i riksdagen. Att sedan kalla Ekeroths mor och mormor ryska på grund av en vistelse i Sibirien är lika fel som att kalla Ahmed svensk. Nationalitet är ursprung, kultur och språk så Ekeroth är inte på mödernet heller polsk. Vad han är får du räkna ut själv men du ligger farligt nära HMF.

   Radera
 2. Det är skillnad på ej välkommen och utvisning. Men om man inte trivs på en plats så står det fritt att byta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym och hans grupptryckande kamrater är inte så noga med orden, och vad som egentligen sades eller skrevs, det viktiga är deras blame-game - och att det alltid är dessa "demokrater" som bestämmer vem som alltid har fel. Och deras mobboffer är alltid desamma. Precis som på skolgården.

   Radera
 3. Kahin Ahmed´s rasistiska uttalande skall vi bara svälja!
  ICKE!!
  Ahmed kan åka tillbaka dit han kommer ifrån och försöka härska med sina diktatur fasoner där!
  Jimmie Åkesson är stort välkommen i hela vårt arma land!
  Go for Jimmie Åkesson!!!
  2018

  SvaraRadera
 4. Stalin´s mustasch sitter klädsamt på anonym!
  Oscar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stalin hade INTE en liten svart mustasch

   Radera
  2. Josef Stalin var ortodoxt kristen och hade dessutom studerat på ett kristet prästseminarium innan han började sin revolutionära verksamhet.
   Han gav under sin tid som Sovjetledare aldrig efter för några krav från muslimskt håll - tvärtom tvångsförflyttade han stora muslimska folkgrupper i södra Sovjetunionen, bland andra t.ex. Krimtatarerna.

   Radera
 5. Idag skriver Gunnar Hökmark, M:

  - "UTVISA DEM SOM INTE RESPEKTERAR VÅRA LAGAR." Men ingen höjer ett ögonbryn.

  SvaraRadera
 6. Var är dom riktiga moderaterna? Varför utesluter dom inte honom?

  SvaraRadera
  Svar
  1. I "oppositionen" är det sällsynt långt från ord till handling.

   Radera
 7. Nu har herr Ahmed gjort bort sig totalt. Förbjuda någon att komma till förorten kan man inte i Sverige. Somalia har möjligtvis revirtänkande, har man bott 26 år i vårt land borde han veta bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk bara att du emigrerar till vilket annat land som helst, blir politiker i ett område- och därifrån claimar att andra människor inte är välkomna dit. Det går inte att försvara.

   Radera
  2. Tycker det påminner om en krigshandling.Ägs förorterna av invandrarna och välkomnar inte vem som helst? Kanske dags att klara sig själva och inte bygga osynliga murar.

   Radera
 8. Ahmed verkar mentalt vara kvar i
  1/ Somalieland och
  2/ i medeltiden och då är man vare sig svensk eller bör vistas i Sverige

  Peter Dahl Läkare Göteborg

  SvaraRadera
 9. Hanif Bali på Twitter:

  "Lämnar för helg i Prag - väl tillbaka har Jomshof lyckats övertrumfa en av våra största tomtar i dumhet.

  Hur gick det här till?"

  Om Kahin Ahmed:

  "Vet inte, men känner bara en av dem och han är en certifierad tomte."

  Jag vet inte om det är upprördhet, berusning eller politisk strategi bakom Jomhofs uttalande som i princip är rätt i sak men hade kunnat uttryckas smidigare. Nigel Farage kanske borde hålla retorikkurser för icke-globalister?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en stor fara i att reagera känslomässigt, speciellt om man är SD. Tanken var nog att bara ge igen med samma mynt, men i Sverige glömmer etablissemanget alltid vem som gav första uppercutten, och kastar sig med stor lust över den som besvarade provokationen.
   Eftersom jag själv är känslostyrd, och impulsiv, har jag tvingats ta till knep som är beprövade, nämligen "skriv gärna mailet, men skicka det inte. Sov först på saken!"

   Radera
  2. Jag hörde en retoriker som analyserade Trumps utspel i början på primärvalskampanjen och de var brillianta i sammanhanget. Det kanske det SD försöker sig på då all reklam är god reklam enligt vissa.

   Radera
 10. Somalia fasoner passar inte i Sverige.
  Ska det vara så svårt att anpassa sig efter 26 år i Sverige.

  Tror man att man har mer rätt än svenskar att vistas i ett visst område börjar man bli alldeles för stor på sig.

  Herr Ahmed har i dumhet hakat på politikernas äckliga mobbande av SD. Trodde han sig vinna poäng?

  SvaraRadera
 11. Med vilken rätt har en person från Somalia,att komma till mitt land och tala om för mig att jag inte är välkommen hit!?
  Då har jag all rätt att låta mina känslor svalla åt alla håll!
  2018

  SvaraRadera
 12. Det krävs i dag människor som vågar uttrycka sin åsikt (läs Jomshof,Ekeroth och tidigare Söder)även om dessa kan vara beska,för de s.k. självutnämnda "demokratiska krafterna".
  Vidare är det helt omöjligt,att föra en normal debatt med dessa fullständigt annorlunda tänkande fanatikerna.
  Landet Absurdistan har nu sjunkit till en nivå,där endast propagandistiska statliga Radio/TV samt PK-press,vet vad som är rätt och riktigt.
  De som invänder mot deras tyckande,blir jagade till jordens ende...Drevet går mot alla,som inte instämmer i deras tårdrypande reportage och vågar ställa sig mot globalismens sida !
  Att sedan som vänsterextrema gruppen,lyfta fram gamla historiska personer,för att ge extra kraft för sitt svammel,ser jag som löjeväckande. :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra skrivet Lars Å Månsson.

   Radera