måndag 19 juni 2017

Den störste rasisten är Stefan Löfvén.


Hårdare tag mot kriminalitet lovade Stefan Löfvén de hårt prövade människorna i Järvaområdet:
– Vi skärper straffen, vi ska plocka av gängledarna deras kontanter och deras lyxprylar. Därför att de här gängmedlemmarna ska inte vara några rika förebilder, kungar i området. De ska inte glorifieras de ska arresteras.

Stefan Löfvén passade på när han hade publik som han uppenbarligen tog för mer lättlurad än andra, möjligen på grund av ras, kultur och bakgrund, och gav dom den grövsta propagandabluffen om deras rätt till trygghet, fler poliser, och hårdare straff.

Idag läser jag i SvD att polisbudgeten överhuvudtaget inte täcker verksamhetens uppdrag, resursunderskottet är så stort så det finns inte en enda region som går på plus. Bara i Polisregion Stockholm räknas årets underskott bli 88 miljoner.  Efter terrorattacken på Drottninggatan lovade regeringen vitt och brett en populistisk satsning på 700 miljoner till Polismyndigheten. 

Vad som helt förtegs för alla är att pengarna gått till att täcka krediten på 525 miljoner som öronmärkts för civilanställda. Ingångslönen för en civil utredare är 10 000 högre än för en vanlig polisman. Kvar återstod 175 miljoner av de 700 som utlovades, och dessa 175 är enligt uppgift redan spenderade
.

Så, herr statsminister Löfvén, varför råbluffar du för utsatta människor i dina politiska ghetton som du utnämnt till utanförskapsområden? Du är  både cynisk och mer rasistisk än alla andra politiker i Sverige. 

Dessutom; Anmäl regeringen och dan eliasson till Lyxfällan!

10 kommentarer:

 1. Löfvén är en stor bluff!
  När det gäller att sakligt diskutera i en debatt,svänger han sig med en massa epitet.
  Löfvén har samma vokabulär som bråkstakarna i våra getton,det,har han anammat!
  Löfvén storljuger om landets finanser.
  Lönearbetaren,som går till jobbet varje dag,
  är en hjälte,som får bära det stora skatte oket!
  2018

  SvaraRadera
 2. Shall we name him a FUBAR person?

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stefan Löfvén finns i Ordspråksboken 18:2 (SFB)

   Dåren frågar inte efter förstånd,
   han vill bara föra fram egna tankar.

   Skanskalle (rättad vers nr.)

   Radera
 4. Om du anser att Löfven trodda att hans publik var mer lättlurad så stod han på samma nivå som Åkesson som försökte lura i åhörarna att är för invandring

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skall vara: "lura i åhörarna att HAN är för invandring"

   Radera
  2. Jag är också för invandring. Civiliserade människor som kommer till Sverige och inte vill dräpa oss för att vi har en annan religion är hjärtligt välkomna. Vi behöver välutbildat folk mer än någonsin. Vi har nog med folk som hatar vårt sätt att leva. Svamparna som växer upp bådar inte något gott för Sverige. Vad som predikas där vet bara fan själv.Klart att Åkesson vill ha invandring och gärna av samma kaliber som honom, hur svårt kan det vara att fatta du Anonym.
   Jag är kvinna och vill inte våldtas eller att någon av mina nära heller ska råka ut för hemska saker. Dagligen läser vi om vilket lortland Sverige har blivit och det skyller jag EU och underhuggarna till politiker för allt elände.

   Radera
 5. Anonym, du har din uppfattning. Min är att Jimmie Åkesson är både ärlig och seriös i sin ambition. Däremot Löfvén - om du läser mitt blogginlägg kommer du att se att jag har belägg för mina anklagelser mot honom.

  SvaraRadera
 6. Tänk,att det blivit så svårt att tänka självständigt.
  Hjärntvätten har tydligen tagit ordenligt hos vissa av befolkningen.
  Jimmie Åkesson vill ha invandrade med utbildning och utan kriminell belastning.
  Medborgare som gagnar landet.
  Löfvén har rakt motsatt uppfattning.
  Kriminella,våldtäktsmän,mördare och samhällsförstörare är hans syn på önskade invandrare.
  2018

  SvaraRadera
 7. Sa Löfven följande? – "Vi skärper straffen, vi ska plocka av gängledarna deras kontanter och deras lyxprylar....... - De ska inte glorifieras de ska arresteras."
  Statsministern är den värste brottslingen. Han förespråkar stöld. Något som de svenska skattebetalarna drabbas av. Hans slutsats är korrekt.
  - Arrestera regeringen!
  Sign. Mässkalle

  SvaraRadera