fredag 9 juni 2017

Kommunikationsminister Bah Kunkes lögner och halvsanningar styr Sverige genom SVT/SR.


Efter KUs granskning av regeringen.Ledarsidorna om den ljugande ministern Bah Kunke: Att Ygeman och andra ministrar går omkring och småljuger då och då kan vi hantera genom Konstitutionsutskottet men att kulturministern gör det, med ansvar för SVT och SR sändningstillstånd, är djupt allvarsamt. 

Framför allt SVT ser ut att prestera i enlighet med ministerns sätt att kommunicera med spridande av alternativa fakta och falska nyheter. Småljugande ministrar brukar resultera i småljugande myndigheter och statliga bolag. SVT och Sveriges Radio är sällsynt olämpliga att falla in i den traditionen.

KU kunde gott ha varit skarpare i sin kritik mot kulturministern. Med det ansvarsområde hon har är just den posten den minst lämpliga att tillämpa alternativa fakta och falska nyheter ifrån. 

Bah Kuhnkes ledarskapsstil, med lögner och halvsanningar, börjar slå igenom på SVT. Med konsekvenser vi inte ens kan drömma om idag.
Valrörelsen 2018 kommer bli vidrig. Och värst av allt är att kulturministern nu ser ut att ha slagit an tonen för den valrörelsen.

1 kommentar:

  1. Hin,representerar Muslimska Partiet!
    Ett riktigt rövarband,fullt av lögner i sina budskap!
    Ett rasist/nazistparti av högsta rang!
    2018

    SvaraRadera