tisdag 16 maj 2017

Varför tror socialdemokraterna i Malmö att Quatar vill bygga och betala Skandinaviens största moské där?Nima Gholam Ali Pour skriver om hur "Skandinaviens största moské öppnades i Malmö under total mediemörkläggning av svenska medier, samtidigt som storleende socialdemokratiska politiker var på plats med representanter från den qatariska diktaturen.
Moskén byggdes av Qatar och kostade 3 miljoner euro eller 29 miljoner kr.

Trots att en diktatur byggde Skandinaviens största moské i Sveriges tredje största stad så var det inte en enda svensk tidning som skrev ett ord om detta. 

Att Skandinaviens största moské byggdes i Sverige kunde man läsa om i utländska tidningar och i alternativa medier i Sverige. Det innebär att om man endast skulle läsa tidningar som Expressen, Aftonbladet och Sydsvenskan så skulle man inte ha den allmänbildning som krävs för att veta att Skandinaviens största moské faktiskt ligger i Malmö.

Vare sig man är kritisk till islams inflytande i det svenska samhället eller inte, så tycker nog alla att det är märkligt att tidningar inte skriver en enda artikel om att man har byggt Skandinaviens största moské i Malmö. 

Denna moské är en byggnad där 2000 människor får plats. Det är inte så att malmöborna skulle missa den. 

 När Skandinaviens största moské dyker upp som ens granne så förväntar man sig några rader i tidningarna. Så fungerar det i normala länder med normala medier och normala journalister. 

Man kan säga att medier genom sin mörkläggning skapade en misstänksamhet gentemot Umm Al-Mu’minin Khadijah-moskén som inte kommer att försvinna på ett tag."

Från 2016. Magnus Norell, statsvetare terrorforskare FOI FHS SÄPO MUST: "Målet var att etablera sig politiskt och socialt i de olika europeiska länder där det fanns muslimska kommuniteter och på så sätt skaffa sig inflytande över ”den egna” muslimska gruppen. Den grundläggande tanken var att ”muslimer” utgör ett kollektiv med en viss specifik definition av vad islam är. Detta är fortfarande en bärande tanke hos islamister." 

Om dom inställsamma politiska dårfinkarna i Malmö hade läst på, hade dom hittat artiklar som den häri Telegraph, om hur Quatar sponsrar radikal islamism i våra länder.


VN    Quatar betalar också Danmarks största moské.

3 kommentarer:

 1. De så kallade"samhällets observatörer" i detta land är inget annat än köpta, menlösa och bidragsberoende marionetter. Varenda jävla "journalist" i detta land kan väl knappast vara barnlös, och bry sig fan om vad islam innebär för barnens framtid? Att fisknyllet är barnlös, borde väl knappast ha lugnande effekt på mediahororna. Blodsven

  SvaraRadera
 2. Framtidsplaner/
  Att riva alla moskéer i Sverige!
  De hör inte hemma här!

  SvaraRadera
 3. TROJANSKA HÄSTEN! Behöver inte skriva mer...

  SvaraRadera