torsdag 18 maj 2017

Ta skeden i vacker hand TV4.


Annars är ni ute.

Efter att Jimmie Åkessons familj tidigare i veckan utsattes för en våldsam attack med vandalisering och inbrottsförsök uppmuntrade Tv4-journalisten Christoffer Eriksson till fler våldsdåd och menade att familjen som utsatts får skylla sig själv.


Sverigedemokraternas presschef Henrik Vinge:
-Trots dialog med Tv4 finns fortfarande ett antal frågor vi inte fått svar på. Till dess saken är utredd och jag förstår att Tv4 ser lika allvarligt på detta som vi gör kommer jag naturligtvis inte att släppa fram deras journalister till Jimmie Åkesson. Det vore närmast stötande.

- Jag hoppas att kanalens ledning förstår allvaret i vad som har hänt och agerar för att återupprätta förtroendet, så att vi kan återgå till normal samverkan. Sådant här kan de inte acceptera om de vill bli betraktade som en seriös nyhetskanal.

5 kommentarer:

 1. "Nazister hör inte hemma i möblerade rum med oss andra".  Är övertygad om att denne helidiot är övertygad om att han gör något ädelt. Är dessutom övertygad om att fanskapet aldrig skulle kritisera landets verkliga hot. Förmodligen begriper han inte ens var det verkliga hotet kommer ifrån. Blodsven

  SvaraRadera
 2. Sansat inlägg:
  http://www.vlt.se/opinion/ledare/sakine-madon-nej-han-ska-inte-skylla-sig-sjalv

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sansat? Från Opinion Live. Woops, jag trillade av stolen.

   Radera
  2. Reinfeldt sade något liknande och han är ju inte frisk i skallen han heller. Men bägge går lösa konstigt !

   Radera
 3. Reinfeldt toppstyrde och det finns folk som trodde på allt han sade och denne Christoffer Ericsson gick i fällan. Och många med honom sitter kvar i den utan egen tankeförmåga. Somliga människor är lätt som en plätt att hjärntvättas. Islamiseringen gjorde att många ville befria sig från Reinfeldts regim. Tack och lov att vi blev av med honom.

  SvaraRadera