onsdag 17 maj 2017

Stackars Jonas Gardell för dom inskränkta följarna han har på sin FB-sida.Jonas Gardell har uppträtt vuxet och ringt till Marcus Birro för att gräva ner skyttegravshatet och istället samtala över en lunch inför expressens journalist. Bra initiativ och bra PR, kanske kan t.o.m landets statsminister kan lära sig nåt av Gardell? 

På Jonas Gardells FB-sida väckte detta en del positiva reaktioner, men dom flesta gillar inte olika - dom är långt från tolerans och  öppna hjärtan: 

NN: - "Arpi tex är så mycket nazist man kan vara utan att öppet heila.SvD tillhör den bruna extremhögern och är förutom typen nazist media dom största pajkastning.Detta som du i texten vill beivra?"

 NN1: - "Jonas får gärna vara vän med Birro. Men så länge Birro inte går ut i pressen och offentligt ångrar sina uttalande om ett Sverige i kaos pga invandrare så kommer Birro aldrig att bli min vän.

 Övertyga rasister är inte lätt men det går. Precis som det går att lämna religiösa sekter. Det gäller att aldrig sluta argumentera emot med korrekt fakta."

NN2:-" Men det kostar ju faktiskt...att politikerna inte vill visa kostnaderna är ju det som upprör.Rasistisk är du när du anser att du och dina likar är av en ras/sort och andra dom ser annorlunda ut i huden är av lägre sort.Har Birro sagt något sådant?"


NN1: - "NN2,  han har sagt mycket som är rasistiskt. Ffa hävdar han konstant att Sverige är eländigt att bo i pga kaos och kollaps. Ett tillstånd som enligt honom som så många andra beror på invandring. Ett av högerkanten påhittat tillstånd."

NN3: - "Det är ju korrekt fakta som alltid saknas från de som förespråkar öppna gränser. Titta på arbetslösheten, upploppen och brottsligheten. Mycket talar för att integrationen är något som faktiskt inte går särskilt bra. Att inte få prata hederligt om det utan att bli kallad rasist är vad som gynnar de bruna krafterna i politiken."

NN1: - "Ja, integrationen fungerar inte fläckfritt. Men om den fungerar till 95% så varför säga att allt är dåligt? Vilket även du halkar in på NN3."

NN4:-  "95%... Ja det kanske känns så om man bor i villorna långt ifrån orten. Bra om man kan lyfta blicken, alla har det inte bra i dagens Sverige."


NN1: - "NN4, varför hävda att det är systemkollaps när Sverige fungerar normalt i stort sett överallt med allting?"

NN5: -" Orsaken till den sociala nedrustningen är den högerpolitik som både S och Alliansen fört de senaste tjugofem åren och det har inte ett skit med invandringen att göra. Skatteflykten och jobbskatteavdragen har kostat mångdubbelt mer än invandringen gjort, utan att tillföra Sverige något, vilket invandrarna faktiskt gör i form av arbetskraft."

Jag undrar så var dom får sin korrekta fakta från, mest NN1. Och hur är SvD, Arpi och Birro "öppna nazister" ?  

Vet dom vad nazister är?

 
1 kommentar:

  1. Nationalsocialism är bara en annan gren på det socialistiska trädet.

    A. Nonym.

    SvaraRadera