tisdag 2 maj 2017

Skynda, skynda, nu är det bråttom. För EU att krossa Sverige.

ID-kontrollerna, som infördes i januari 2016 och tidigare förlängts vid flera tillfällen, upphör den 4 maj, alltså natten mellan onsdag och torsdag denna vecka. Ty att skydda våra gränser, våra medborgare och vår välfärd anses strida mot EU-rätten.

Elisabeth Svantesson, M, tycks tagen på sängen, och twittrar:‏ -"Är detta sant, är detta ett stort misstag."

Twittersvar till Elisabeth Svantesson: -"Är det någon som verkligen tror att id-kontrollerna haft mer än symbolisk betydelse så är det illa. De som vill ta sig till Sverige gör det."

Och ytterligare ett svar till Elisabeth Svantesson: - "Skyll er själva, vad sa du själv till ägghuvudet när han öppnade upp gränsen."

Nu är inte jag för allt för vulgära uttryck som "ägghuvudet" i debatten, men ibland kan jag hysa ett slags innerlig förståelse. 

4 kommentarer:

  1. Miljöpartisterna med Maria Ferm i spetsen jublar. Nu blir det lättare för fler flyktingar att komma till Sverige. Och speciellt jublar dom när det är muslimer som kommer. Som att vi inte har nog många, milt uttryckt. Att detta lilla skitparti ska få bestämma så mycket. Det är tydligen demokrati i dagens Sverige.

    SvaraRadera
  2. Nu kanske f.d. Alliansen vaknar och inser att det både finns en icke-socialistisk majoritet i Sveriges riksdag och bland det svenska folket.

    "Stat (av lat. status, ställning, fast ordning) är en grupp av institutioner som innehar auktoriteten att upprätta reglerna för att regera folket i ett eller flera länder, och som innehar intern eller extern suveränitet över ett givet geografiskt område." (Wikipedia)

    Be Bryssel fara och flyga?

    SvaraRadera