lördag 6 maj 2017

Heja Sveriges pajaselitetablissemang.


Mellan den 2 och 12 maj kommer Fittja bibliotek i södra Stockholm hålla stängt för allmänheten. Det meddelar Botkyrka kommun på sin hemsida.

”Kommunen kan i dag inte garantera säkerhet för besökare och personal i Fittja biblioteks lokaler. Det har varit flera incidenter med hot och våld, både mellan besökare och mot personal. Det gör att kommunen tagit beslutet att stänga biblioteket under två veckor”, motiverar kommunen sitt beslut.

För att komma tillrätta med "situationen" planerar biblioteket att se över rutiner, ha kompetensutveckling med personalen samt diskutera åtgärder med andra aktörer. 

Ja. Jag kan ge mig sjutton på att det är "rutinerna" som är åt helvete.  

Och att allt kommer att lösa sig perfa om bara personalen får "kompetensutveckling" samt "diskuterar" med andra "aktörer". 

Idioterna har själv lagt sig till rätta på spåret och väntar underdånigt på vårt öde, medan dom bläddrar förstrött i manualerna om allas lika rätt att våldföra sig på svenskar och Sverige. 

För bidragstagande och socioekonomiskt utsatta - kriminella nysvenska skitungar -behöver samhällselitens outplånliga kärlek.

6 kommentarer:

 1. Stäng Rosenbad med. Mycket konstigt folk där.
  s

  SvaraRadera
 2. Biblioteken tycks ha blivit en mötespunkt för arabiska nomader,lite varstans i landet.I Ängelholm har man tvingats till tidigare stängning,och med vakter under öppethållandet !Undrar vad det är som lockar dessa vildar,till just sådana ursvenska inrättningar ? Inte tror jag det beror på lust att berika sig i svenska språket....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk, jag minns med stolthet att jag gick i en skola som via betyg om godkänt i uppförande och ordning fick mig att bli en riktig människa.

   Radera
 3. "kompetensutveckling med personalen"
  Är det kurser i karate, Jujutsu och andra kampsporter?

  SvaraRadera
 4. Detsamma händer med alla offentliga utrymmen som simhallar, vänthallar och köpcenter mfl. Svensken makar på sig och drar sig undan, slutar besöka bibblan och simhallen och väntar på tåget utanför i stället för att undvika "bråk"... Tragiskt och sorgligt på samma gång, att se hur svensken lägger sig platt för invandrarna och tiggarna. Hur ska vi kunna protestera och bojkotta politikerna på annat sätt än genom valsedeln och hur ska vi väcka de som fortfarande sover..??

  SvaraRadera
 5. Biblioteken är i dag förvaringsplats för människor utan hem.
  De äter,sover och sköter sin hygien på bibblan.
  Inte vill man väl,klampa in i ockupanternas hem och störa?!
  Läslust

  SvaraRadera