söndag 7 maj 2017

Frankrike har fått sin egen lydige EUtjänare och mellanmjölksLöfvén.


Men min Facebook-kompis har fått glädjefnatt efter det franska självmordet.

- "Vågar man öppna champagnen, eller bör man vänta till parlamentsvalet i juni!?"

Jag förutsätter av den jubelkommentaren att hon - som en av få - verkligen vet vad det kommer att innebära för Frankrike med den vänsterliberale finansmanne Macron vid rodret, och vilken politik han faktiskt står för. 

Att mångkulturälskaren Macron inte har någon som helst plan för terrorhoten, shariapoliser och islamiseringen är kanske smällar dom får ta - dom som tycker allt är fethappy som det är - med raserad välfärd, arbetslöshet, brinnande no-gozoner varje natt och inbördeskriget på lut.

5 kommentarer:

 1. Hon kan väl - om din beskrivning är korrekt -
  rikta korken mot sig själv...
  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 2. På Carina-Finas blogg får man sig ett gott skratt då och då.
  Just nu står Jungman Jansson för kvickheten.
  Tack för den.
  Svea

  SvaraRadera
 3. Frankrike är en jolle på ett stormande hav:

  Macron representerar allt de flesta franska väljarna (utanför Paris) INTE gillar:
  Globalisering, storbankerna, Bilderberg, EU.

  Makaronen skapandes och formades av en grupp kring president Hollande, mästarkonspiratören, som efter att ha blåst sin egen chans till omval, nu installerat Bilderbergs valda efterträdare och lakej.
  Makaronen har egentligen inget parti, utan är en i hemlighet finansierad global EU-sekt (€ 80 milj.) med till synes självutnämnd ledare.

  Man känner sina fiender genom deras vänner, de som stod bakom i valupptakten:
  Obama, Mutti-Merkel, Jean-Claude Juncker, president François Hollande, f.d. president Nicolas Sarkozy, pop-filosofen Bernard Henri-Levy, eco-activisten José Bové, Mitterrands rådgivare Jacques Attali, 1968 rebellen som blev spygrön kaviarkommunist euro MP Daniel Cohn-Bendit, Franska kommunistpartiet, alla fackföreningarna, samtliga MSM, hela twittermobben samt Medef, Franska industrifederationen.

  Liksom i Swerigestan är medierna löjligt förutsägbara och åsiktsmässigt synkroniserade.
  Gamarna dränker meningsmotståndare som SD & Le Pen i påhittade, irrelevanta anklagelser för att tysta dem, tills invasionsstyrkorna vuxit sig tillräckligt starka för att ta över scenen.

  I stället borde media fundera över varför så många föraktar media (”andens tattarfölje”), och varför en växande del av befolkningarna stöder nationella partier.
  Uppvaknandet för PK och etablissemanget kommer att bli chockerande bryskt och mycket grymt….

  //SvExit

  SvaraRadera
 4. Det är enkelt att följa med strömmen.
  När sanningen uppenbaras står du där själv!
  PK,politiker usch...

  SvaraRadera
 5. Macron har tyvärr en hemlig plan/agenda för hur islam skall hanteras. Detta avslöjades i en bilaga till hans hackade mail.

  Agendan skulle då innebära att franska staten skulle organisera ett franskt islam med en "överste imam" av typ ärkebiskop och så 12 punkter ytterligare. Agendan visar att fransmännen sannolikt fått denna från Muslimska Brödraskapet eller liknande. Islam kommer att tacka och ta emot för frikort att islamisera alla fransmän och frikort för att kunna ta över och radikalisera ALLA moskéer i Frankrike. Något liknande hände f ö i Senegal för typ 30 år sedan. Idag är Senegal ett muslimskt land, som jagar ut alla oliktänkande ur landet.

  Man kan inte hantera islam som om det är en kristen rörelse.

  De enda länder som hanterar islam på ett vettigt sätt är Angola, Australien, Österrike, Ungern, Kina, Ryssland. Befolkningarna i Sydafrika har ett annat sätt (när muslimer kräver särrättigheter - det gör de alltid - så kastas de ut ur byarna/städerna handgripligen - liksom man gör med återstoden av vita "boer", och statens problem är snarare att skydda muslimer till viss grad från befolkningarna)

  SvaraRadera