fredag 12 maj 2017

Briljans i tänket är inte alla förunnat.Men Stefan Torssell äger den briljansen, FB:

-Jag läser sällan riksmedia.I radion lyssnar jag på låtsasdumma reportrar som vrider på fakta för att försöka få ner de fyrkantiga bitarna i de runda hålen.Vill jag ha fakta går jag självklart till alternativa medier.De som vill vara desinformerade eller oinformerade läser DN, AB eller någon annan kristidning.

I Malmö har man byggt Skandinaviens största moské "Umm Al-Mu’minin Khadijah". Den invigdes i förra vecken. Quatar har bekostat projektet som kostade 30 miljoner. Är det Skandinaviens största så är det nog också Nordens största moské.

Moskén rymmer 2000 besökare.Om man googlar om detta så finns bara information i alternativa medier samt i Quatar day, en nyhetsportal i Quatar. Inte ett ord i det som kallas gammelmedia.Quatar stödjer IS.Då är frågan, om man nu kan sprida fridens religion ännu mer effektivt i Malmö, kommer Malmö att bli en lugnare plats?Jag har en vag aning att detta innebär ytterligare ett par kliv mot Katastrofplats Malmös slutliga fall.

3 kommentarer:

 1. Kommer folk ihåg källarmoskén på Rosengård som huserade olagligt i en större källarlokal på Ramels väg tror jag det var.
  Hyresvärden var tvungen att använda containrar framför dörr och fönster för att bli av med de oönskade hyresgästerna.
  Moskén fick viss uppmärsamhet i samband med mordet av en homofil på Kapellgtan.
  Det är det packet som huserade i denna lokal som nu har fått tillgång till en jättemoské på mark som svenska kyrkan tidigare disponerade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev tyst om Moskén i Jakobsberg Vad hände ?

   Radera
 2. Bort med alla moskéer,
  de behövs inte i Sverige!
  Nisse

  SvaraRadera