tisdag 9 maj 2017

Blufflandet Sverige begår massiva övergrepp mot ensamkommande. Och bryter mot barnkonventionen.Nä det gäller ensamkommande "minderåriga" asylsökande begränsas debatten alltid  till om barnen bör få permanent uppehållstillstånd eller inte.

Ingen vågar diskutera det grundläggande problemet – hur vi kan forhindra att föräldrarna skickar bort sina barn. Västvärlden vet mycket väl hur skadligt det är för barn att skiljas från sina föräldrar i en krissituation -  en hjälporganisationer skulle aldrig komma på tanken.

Parallelt med att det har blivit svårare att få asyl, har antalet  ensamkommande ökat exceptionellt. Det läggs orimliga förväntningar på ankarbarnens axlar, både på familjeåterförening och pengar hem. Hur många barn dör på vägen, utsätts för övergrepp, eller sitter fast nånstans under vidriga förhållanden? Och vad händer med syskonen, inte minst systrarna, när familjen har skuldsatt sig till max för ett av barnen?

I sin naivitet pekar politikerna på "barnens rättigheter" enligt Barnkonventionen, men de glömmer det andra ledet i bestämmelsen: «Staten ska i samarbete med internationella organ hjälpa barn som åtskilts att snarast återförenas med sina föräldrar».

Genom att som Sverige ge barnen uppehållstillstånd,  lockas bara fler och fler att skicka iväg sina barn.

-"Det enda sättet att stoppa dessa massiva övergrepp mot barn, är att omedelbart skicka tillbaka dem till hemlandet, i ett nära och förpliktigande samarbete mellan Europa, hjälporganisationer och hemlandet." 

Sverige vet att våra gulderbjudande om gratis liv för hela familjer lockar lyx-sökare att skuldsätta sig hos smugglare samt utsätta sig för livsfara på Medelhavet.

Sverige vet att de som kommer i dom flesta fall är vuxna som ljuger om sin ålder.

 Sverige vet att barn skickas iväg hit som ankarbarn. 

Ändå, låtsas Sverige att vi är en humanistisk stormakt. 

Sverige är en bluff. 

Precis som när det gäller den "feministiska" islampolitiken. 

 Varför? You tell me.4 kommentarer:

 1. Barn som kommer till Sverige eller något annat land skall omedelbart skickas hem till sina föräldrar eller vårdnadshavare. Finns det inga så finns det släkt. Barn vet var de kommer ifrån. För det är knappast inga spädbarn som kommer.

  SvaraRadera
 2. Föräldrarna skickar inte bort sina barn. De skickar dem i förväg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är mottagarländernas förbannade skyldighet att skicka tillbaka dom.

   Radera
 3. Ja, men med vem skulle batikhäxorna ligga om man skickade hem "baarnen"!

  SvaraRadera