tisdag 2 maj 2017

Att föda barn är ett naturens Under - ingen mänsklig rättighet.


De kvinnor som vill skaffa barn med hjälp av provrörsbefruktning, så kallad IVF, får i Sverige tre försök på sig, som finansieras av landstinget. Generöst, men varför ska staten finansiera kvinnors artificiella befruktningar?

De som vill ha fler barn får dock betala det själva – utomlands. Det är därför så många ensamstående kvinnor och samkönade par åker utomlands för att bli gravida.

Men många känner inte till följdsjukdomen överstimuleringssyndrom, som innebär att äggstockarna blivit överstimulerade och bland annat bildar cystor inne i magen och ett mycket smärtsamt tillstånd. Detta är det dyra priset för att läkarvetenskapligt mixtra med naturen. 

Alltså. 

Det finns föräldrar som drabbas av den stora sorgen att inte kunna föda egna barn, och mitt hjärta brister för dem och jag känner all förståelse. 

Men noll förståelse för kvinnliga samkönade och ensamstående kvinnor, som anser att det är diskriminering att de inte får all obegränsad behandling mot naturlagarna gratis i Sverige med skattemedel. 

Där vänder det sig för mig, älska vem ni vill och med vem ni vill, eller att inte älska nån -  men kräv inte rätten att vara som man och kvinna när ni fysiskt inte är det. Självklart reagerar kroppen negativt när den utsätts för tvång som den inte var ämnad för. 

Läkarna ska rädda liv - inte skapa liv. 

Och. Det finns miljoner små barn i världen som behöver föräldrar! 

De som enligt ovan är värre "diskriminerade" i den här kravdebatten är ensamstående män och samkönade män. Dom har helt glömts bort och förtigs i denna nutida hysteri, dom nämns inte, dom finns inte - dom får väl klara sig själva så gott det går. Vi lever ju i ett feministiskt system.

2 kommentarer:

 1. Det ligger något i det Du säger. Men:
  "Och. Det finns miljoner små barn i världen som behöver föräldrar!"
  Jag kan ha fel, men mitt intryck är inte precis att de har blivit enklare att adoptera de senaste åren...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju galet, kontroller är naturligtvis livsnödvändiga, men det borde man kunna göra enklare och snabbare.

   Radera