onsdag 19 april 2017

Hur ska detta sluta?

Nu ska pisabarnen få rösta.
"Att låta sextonåringar rösta i kommunalvalet var ett av förslagen i demokratiutredningen förra året. Regeringen bereder nu frågan, men i flera kommuner lämnas redan konkreta förslag." 

Kan dom inte bara låta lottningen avgöra vem som ska regera? Eller är det Vs ungdomsförbundsextremister dom suktar efter?
 

4 kommentarer:

 1. Att de inte föreslår att hela världens befolkning är röstberättigade i Sverige är överraskande. (Jag kanske öppnade Pandoras ask nu?) De tycks ju tycka att hela världen hör hemma här.

  SvaraRadera
 2. Jamenvisst, vi har ju sett hur turkar här går och röstar för diktatur åt sina bröder i hemlandet. Det finns säkert massor i världen som helst ser en Erdogan efter Löfvén. Och oppositionen är ju redan DÖ.

  SvaraRadera
 3. Vad är detta för smörja? Pladder från några yngel som aldrig gjort ett hederligt handtag?
  Jag som nästa trodde att vi var botade från alla sorters "socialism" för både socialism och "kommunism" är sjukdomar, och sjukdomar kan idag oftast botas. Dvs, om man vill - vilket jag tvivlar lite på..

  SvaraRadera
 4. Det bli nog bra för förståndsmässigt befinner de sig på samma låga nivå. Tycker dock att Regeringen skall ha samma lönenivå dvs c:a 1100 mån typ.
  s

  SvaraRadera