fredag 14 april 2017

Var finns dom mångkulturella?

För sjunde året i rad arrangerar gatukontoret och Malmö stad en konstrunda bland de offentliga konstverken. 

Den första turen på långfredagen samlade flera hundra deltagare och tre olika grupper med guider vandrade iväg för att bekanta sig närmare med gåsapåg, nakna damer, minnesmärken och fasadmålningar. 

Ett evenemang i Malmö som inte drar till ig några nyfikna och intresserade i heltäckande.

7 kommentarer:

 1. Konstrundan finns eftersom mångkulturella uteblir!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då kan vi sluta låtsas att vi kommer att leva happily ever after. Det existerar ingen mångkultur, bara flera nya monokulturer som skiter i allt svenskt.

   Radera
 2. Vandaliserings runder kanske intresserar?
  Hooppssan

  SvaraRadera
 3. Vad är egentligen kultur i de redan förlorade enklaverna?

  Malmö borde ta efter slöddertälje, som i ett desperat försök att attrahera och tillfredsställa de nya "svenskarnas" pyromani-mani under kontrollerade former; att på speciella ”kulturnätter” tända eld på konstverk, ex. Hasiors hästar.
  Fotnot: ”Hästarna har små rännor i halsen och på ryggen som fylls med brännbar vätska och tändes på vid olika kulturstämplade tillfällen”.

  Lämpligen kompletteras kulturyttringar i malmö (den självutnämnda mångkulturella kolsvarta metropolen, med 5 miljarder sek. per år i kommunal skuld till Sveriges övriga skattebetalare) med skottlossning från automatvapen och ljudliga handgranatskrevader, eller varför inte de numera så innovativa lastbilsattackerna med åtföljande teatraliska kärleksmanifestationer (för att ytterligare förlöjliga de naiva Svenska värddjuren).

  Lite mysiga bränder och berikande mångkulturella vallningar har säkert Katrin Jammeh haft tillfälle att åtnjuta på intimt avstånd efter sin egenmäktiga berikning de senaste åren, och även fått bekräftat att dessa otaliga, lågfrekventa terrordåd tillfredsställer i synnerhet främmande kulturslag, både socialliberalt och som varnande exempel mot oss övriga 8 miljoner otrogna offerlamm.

  Kanske skulle flera brinnande och exploderande konstverk på konstrundan kortsiktigt dämpa Svenskars skenande försäkringskostnader för ödelagda förskolor, skolor och det exploderande antalet ”självantända” bilar?

  ….medan den tondöva kultureliten, boende på behörigt avstånd från härdsmältan, fortsätter att vråla "we shall overcome" i falsett, medan de ömsint kramar och gömmer de underjordiska cellerna i form av tiotusentals apterade illegaler….

  //SvExit

  SvaraRadera
 4. Sveriges vänsterregering har gjort stort avtryck i politiken.
  De representerar de mest framstående idioter bland idioter!
  Joodåå...

  SvaraRadera
 5. Inbjudan till konstrunda var skriven på svenska,alltså hemlig för ej önskvärda.

  SvaraRadera
 6. Stackars Malmö numera den mordiska, brinnande staden. Konstverket gagnar några få och konstnären.

  SvaraRadera