torsdag 27 april 2017

Vänsterns Esbati tycker det ärt kränkande....

.....att utvisa illegala oidentifierade människor som köpt sig hit, och sen gömt sig eller nekats uppehälle enligt all världens kommissioner.

Jag tycker å min sida att det är kränkande att tvingas försörja dem alla. 

Speciellt kränkande är det för lågavlönade och sjuka, samt för gamla människor som efter ett helt liv i arbete måste svälta för att försörja dem,

6 kommentarer:

 1. Kan du lägga ut en länk som visar detta?

  SvaraRadera
 2. Jag blir kränkt så fort Esbati öppnar mun.

  SvaraRadera
 3. Jag berörs särskilt av Carinas sista mening:
  ”Speciellt kränkande är det för lågavlönade och sjuka, samt för gamla människor som efter ett helt liv i arbete måste svälta för att försörja dem.”

  I MITT SVERIGE.....får 7-klöverröstare en speciell deklarationsblankett, berikad med halva statsbudgeten och hela statskulden, att specifikt och solidariskt betala tillsammans med sina illvilliga politiska meningsfränder, och speciellt då extrem-vänsterpartisten, vad annars?, ali esbati:
  Indirekt terroransvarig, står för ett supporterkonto till terrorstämplade pflp (folkfronten för palestinas befrielse = flygkapningar, bombattentat m.m.)
  Entusiastisk anhängare till hamas & plo.
  Skribent för kommunistiska flamman,
  tillika iraniern ali esbati.

  ….med sambon i Oslo, marte michelet, som är MINST lika vrickad.:
  (”journalist” med specialitet: islamofobi och främlingsfientlighet, feminist och militant marxist-extremist-vänster).

  Båda är lyckliga över att ABB missade dem med en hårsmån på Utöya (min egen mening håller jag inne med här).

  Även alis Fb-vänner ger en bild av hur skruvad hen är:
  *Foujan aktivisten, Hijabupprortet bla
  *Behrang Miri, Tintin turken
  *Alex Bengtsson, Expo
  *Ehsan Fadakar, aftonbladet
  *Helle Klein, say no more
  *Katrin Kielos, aftonbladet..
  *Katrin Magnuson, aftonbladet
  *Jonas Hassen Khemiri
  *Ylva Johansson (s), fd kommunist.

  esbati bär ett tungt ansvar för Sveriges förfall:

  https://varjager.wordpress.com/2014/03/08/tankvarda-punkter-pa-vad-dessa-politiker-anvander-vara-skattepengar-till-och-hur-de-fordarvar-vart-land-2/

  //SvExit

  SvaraRadera
 4. Såg på nyhetssajten Russia Today att Belgiens premiärminister nu har bett om ursäkt för att hans land nyligen röstade in Saudiarabien i FN:s Kvinnokommission. Nu väntar man bara på besked från Löfvén och Wallström hur den svenska feministiska regeringen röstade i FN i samma fråga.
  Russia Today berättar också att Österrikes president van der Wellen häromdagen i ett tal inför studenter sagt att - om islamofobin fortsätter i hans land - kommer han att begära att österrikiska kvinnor skall tvingas bära slöja, som en solidaritetshandling med muslimska kvinnor. President v.d. Wellen, som är miljöpartist från De Gröna, fick stöd från en mycket stor majoritet av de kvinnliga väljarna i förra årets presidentval i Österrike.
  Observatör.

  SvaraRadera
 5. Jag drar politiker över en kam vänstern, sossarna, miljömupparna. Ett väldigt lustigt folk med en hel del olustiga beteenden.
  Esbati är en i gänget som är svår att tåla.
  Såg honom på TV igår och spyan han släpper ur sig. En politiker som tycker att illegala har rätt att få tillgång till Sverige och därmed heltidsförsörjning. Han kan tycka vad han vill men lagen ska följas. Kriminellt att gömma illegala för myndigheterna eller??? Hoppas på ebb så att alla fula fiskar flyter upp.

  SvaraRadera
 6. Utvisa Esbati,
  han är en riktig uppviglare!
  Ge honom fooooten!

  SvaraRadera