fredag 7 april 2017

Vad gör du här Nora Abdullah?I Expressen knäpper Nora Abdullah alla svenskar på näsan:
”Vi muslimska kvinnor skriker inte efter att bli befriade. Låt oss bara leva våra liv. Vi vill inte höra dagligen hur synd det är om oss på grund av hur förtryckta vi, enligt er, är. Jag behöver definitivt inte hjälp att hitta min plats i det svenska samhället. Jag behöver inte räddas av den vita mannen. Aldrig.”

Tanketornet: Men. " Vi behöver räddas från dig. Våra progressiva och jämställda attityder i samhället är produkten av tidigare generationers kamp i blod, sorg och tårar. Den kommer jag och många med mig fortsätta stå upp för! 

Vi kan nämligen inte acceptera ett Sverige där vi åsidosätter våra svenska lagar eller värdegrunder. Här ska faktiskt inte människor leva uppdelade i isolerade kulturella enklaver, där varje grupp följer sina egna regler och slår vakt om just den gruppens särart. Och framför allt inte om de står i opposition med vår demokratiska värdegrund och våra fri- och rättigheter."

En annan kvinna i hijab är tydlig: - Det är dags att inse att vi nya svenskar kommer att kräva plats. Och ta med oss vår kultur, vårt språk och våra vanor Det är dags för er svenskar att se detta som nåt positivt, nånting nytt, Det Nya Landet. 

Jag ställer min fråga igen: Vad gör ni här?Varför bor ni här och  inte i ett av de många länder som förespråkar seder som era? En sak som ni inte tycks fatta är att det är vi gammelsvenskar som betalar er välfärd - och för den insatsen har vi rätt att kräva att ni respekterar oss och vårt land. Annars får ni flytta hem med era eviga krav på positiv särbehandling,

7 kommentarer:

 1. Man blir fullkomligt skogstokig bara av att höra dem. Våra pengar vill de ha men respektera våra lagar och vår kultur de ska de inte. Vi etniska svenskar har inte bjudet hit dem och vill inte ha dem här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vi tvångsbetalar deras nota.

   Radera
 2. Repatriera, NU!

  Jag hade en ungersk bekant som flydde Ungern 1956 och som hatade kommunister, riktigt hatade. Hon sa att kommunisterna hade rätt på en punkt, den som inte arbetar, äter inte heller. (Även om de som arbetet inte heller äter på grund av vanstyre.) Jag håller också med marxisterna på en punkt; Gör din plikt, kräv din rätt.

  SvaraRadera
 3. Carina, dina inlägg kom i skuggan av terroristdådet. Något annat är det inte även om det kommer visa sig att det är en ensam gärningsman.
  Om Nora Abdullah som student är så begåvad som hennes inlägg i Expressens visar har hon en framtid att åka tillbaka till sitt hemland. Bli president och ge det landets kvinnor den jämlikhet de förtjänar, stoppa könsstympningar m.m.
  Nu anas att hon blivit värvat av Feministiskt Iniatiativ. En talskrivare har skrivit hennes inlägg.
  Svaret kommer så säkert. En fråga till Nora; Varför flydde du till ett vitt land när Afrika är fylld av motsatsen till oss vita, onda män?

  För övrigt är Tanketornet mycket läsvärt.
  Sign. Mässkalle

  SvaraRadera
 4. Bidrag endast bidrag samt mera bidrag. Spetsat med en slant från DO. Klart de trivs samt spottar på dårarna som betalar.

  SvaraRadera
 5. Utan den vite mannen som aldrig har bjudit in nora hade hon ingen bostad,ingen mat,ingen fri sjukvård,ingen fri tandvård,inga bidrag men passar det inte så återvänd till det som är bättre.

  SvaraRadera
 6. Du ska inte bita den hand som föder dig.
  Passar inte galoscherna, kliv ur och stick.
  Kommer någon att sakna dig och dina gelikar?
  Tror inte det.

  SvaraRadera