måndag 3 april 2017

SVTs jakt på oliktänkande, på den lilla människan, är inte public service. Det är fascism.


Per Laber, FB: "När en grupp med offentlig makt missbrukar sin makt för att förhindra konkurrens, det fria ordet och kritik mot sig själva, då finns det en bra beskrivning på dem. Det börjar på "f" och slutar på "ascist". Man kan vara säker på att de som vill undslippa granskning och skyddar sig själva och sin makt genom stigmatisering av oliktänkande, har en egen agenda som inte är till fördel för andra."

Teodorescu:- Ska medierna stå på medborgarnas eller på systemets sida? Denna besatthet kring "Sverigebilden" som resulterat i att journalistiken inte längre tycks se som sin främsta uppgift att granska systemet, utan de medborgare som uttrycker sig kritiskt mot det, är skrämmande och för tankarna till totalitära stater.

8 kommentarer:

 1. Dags att meddelarfrihet även omfattar sociala medier och utgivare på sociala medier.

  Vad SVT beträffar har jag bara en kommentar; Jävla hycklare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. StasiTV

   Mvh Anna

   Radera
 2. Man blir intresserad att granska Karin Ekman. Vad har hon i ryggsäcken. Vem vet, hon kanske är en variant på kapten klänning. (Polischefen Göran Lindberg)

  SvaraRadera
 3. SVT har gått över gränsen för anständighet för länge sedan!
  De är totalt respektlösa i sin framfart för totalitär ideologi!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Instämmer, i deras kultur finns ingen ödmjukhet, dom är övertydliga med att dom gar rätt att göra som dom vill. Fruktansvärt obehagligt och läskigt.

   Radera
 4. @Karin Ekman, Din åsikt har noterats. Svaret; Då MSM, inklusive SVt inte gör objektiva granskningar och har en agenda förs ingen öppen samhällsdebatt. De fria samtalen förs därför utan och ovanför er. Visst finns troll med olika politiska mål. Ni pk är inte ett dugg bättre.
  Din chef heter Hanna. Hennes chef är Stefan som använder n-ordet, som slutar med ascist, att som en fascist tysta de som inte inte gör som han vill. Ni granskar inte makten utan är maktens lakejer.

  Dock skönjes en ljusning, när det ikväll sändes ETT inslag om "någon" utsatt ung kvinna boende i ett utanförskapsområde. Hon är invandrad och inslaget tonade ned gärningsmännens avsikter, inga "svenne"seder här för då är du en hora och vi kommer att .....
  Sign Mässkalle

  SvaraRadera
 5. Så beter sig de inkvoterade!
  Vågar inte gå i polemik med de som betalar deras lön!!!
  Fega,lata & okvalificerade för sin uppgift!!!
  Tillsätt utbildad personal inom SR &SVT!!!
  2018

  SvaraRadera
 6. På svt är det 1 april året om.
  s

  SvaraRadera