tisdag 4 april 2017

Svenska skattebetalares pengar i arbete.


I februari i år placerade Hörby kommun åtta ensamkommande ungdomar i 14-17-årsåldern på det nystartade privata HVB-hemmet Auxilium4you.

Ungdomarna var tvungna att be fem gånger om dagen, de fick endast prata arabiska, de fick inte träffa flickor, de förbjöds att lyssna på musik och de fick inte äta något annat än halalkost. Det var rena hjärntvätten och indoktrineringen.
– "Det var så att öronen höll på att ramla av en när man fick höra det", säger socialchefen Eva Klang Vänerklint. 

"Öronen ramlade av...." Så pass?

Kommunen hävdar att det var salafister – bokstavstrogna muslimer som förespråkar sharialagar – som drev verksamheten i villan på Vinkelgatan. – Flera män hade skägg och var klädda i korta byxor och ”klänningar” (långa skjortor) över. Av männens klädsel och skägg att döma, är de enligt vår specialist på området salafister – sunnimuslimer i riktning mot al-Qaida, skriver kommunen.


Under punkten ”orsaker till missförhållanden” skriver kommunen så här:– Oerfaren och okunnig personal med felaktig attityd och dåligt bemötande. Avsaknad av föreståndare. Oklar ägarstruktur.  

Statsministern tycker detta är avskyvärt.

Männen ska senare ha avskedats från boendet, skriver skanskan. Man är ju lite nyfiken på var dom dyker upp nästa gång?

OBS: Salafisterna på bilden är inte de salafister som omskrivs i artikeln.

4 kommentarer:

 1. Sveriges arbetande befolkning tvingas försörja dessa lata gratissemesterfirare!
  Endast övergödda MÄN dessutom!
  Lille Svensson har oftast själv inte råd med något semesterfirande!
  Gud Nåde om inte lille Svensson bockar & kröker rygg för slöddret!
  USCH

  SvaraRadera
 2. Vad krävs för att bli socialchef i dårhuset? Förmodligen bara att rapa "allas lika värde" 100 ggr samt hata SD i jobbansökan så är du kvalificerad. Blodsven

  SvaraRadera
 3. För att bli socialchef i Dårhuset krävs endast röd näsa och svuren tilltro till kommunismen!
  2018

  SvaraRadera
 4. Kännetecken: jihadister har väldigt korta byxben stort äckligt skägg och nattskjorta, har han en fru så är hon tältklädd.
  Min kusin i södra delen av landet blev väldigt upprörd när ett sådant par dök upp och satte sig på en bänk i bostadsområdet.Fick rysningar när hon berättade.

  SvaraRadera