måndag 17 april 2017

PK-maskineriet förlamar hela Europa.


14 kommentarer:

 1. Enligt många utlänska och Svenska underrättelsetjänster, kan idag dra en röd tråd från "militärkuppen" i juli 2016 i Turkiet som naturligtvis var iscensatt av Erdoğan själv och konsekvensen att tiotusental poliser och framför allt militärer och kurder arresterades och sitter fängslade utan rättegång sammanlagt 115.000.
  Nu kommer en ny våg av utresningar, vilket redan har startat idag, efter att Erdoğan har vunnit med 51,4% och blivit Turkiets sultan/diktator.
  Alla diktatorer inklusive Erdoğan, bygger sin makt på rädsla och förtryck och naturligtvis "mushabarat" den hemliga polisen där Erdoğan plockat det mest våldsamma och trogna männen från sina fängelser och soldater för att utföra sitt fruktansvärda förtryck. Erdoğan har hotat med att släppa iväg 3-4 miljoner Syriska flyktingar som finns i läger i Turkiet in i Europa
  Skulle inte förvåna mig om vår statsminister Lövén åkte till Erdoğan för att gratulerar. Lövén har själv lovat att han inte ska avgå som statsminister nästa år oberoende om vem som vinner.
  Bäva månde Turkiska folket och övriga Europa.

  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rysansfullt och skrämmande. Alla turkar i Sverige som röstade ja, borde återvända, samt låta dissidenterna ta deras plats här.

   Radera
  2. Nå, Stefan H, sålde du några Gripen?
   100 år av kommande samarbete tror jag det var tänkt!
   Jungman Jansson

   Radera
  3. Brasiliens ekonomi är i botten, f.d. presidenten Dilma Rouseff kommer att ställas inför riksrätt p.g.a. korruption av 100 tals miljoner dollar inklusive hundratals andra inom regeringen.
   Kassakisten är tom.

   Stefan H

   Radera
  4. Skrev lite dunkelt!
   Menade i Indien, givetvis.
   Där talas det visst om samarbete i 100 år rent utav.
   Jungman Jansson

   Radera
  5. Var Indien för ca ett år sedan tillsammans med min älskade hustru och besökte det storslagna monumentet Taj Mahal, i Agra, som mogulhärskaren Shah Jahan lät uppföra till sin älskade hustru Mumtaz Mahal.....det är kärlek det herr Jansson....förhandlingar pågår om Jas Gripen.

   Stefan H

   Radera
 2. Flera svenska "bedömare" klagar nu på att Ja-sidan i Turkiet hade ett stort övertag och alla resurser när det gällde propaganda för sin sak före valet idag och att man därför segrade.
  Påminner tveklöst om de svenska folkomröstningarna om EU 1994 och EMU 2003, då Ja-sidan här i Sverige hade mer än 90 % av resurserna i förhållande till Nej-sidan........

  Observatör

  SvaraRadera
  Svar
  1. Genomriggat.Genomrittet.

   Radera
  2. Men Sverige slapp ifrån € i alla fall...
   Jungman Jansson

   Radera
 3. Antar att det blir kvinnorna som får lida mest. Tvångsslöja och andra otäcka regler som ska gynna männen.

  SvaraRadera
 4. Det hjälper inte med kärlek om kramar mot den här sortens terrorister.
  För att få bukt med problemet bör vi nog köra mera av Stalins modell - inte så trevliga metoder men jävligt effektiva mot muslimska terrorister.
  Annars kommer vi svenskar snart att ledas mot slaktbänken.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nyss har en fanatiker slaktat fyra oskyldiga människor så "anonym" vi är där nu.
   Var så säker på nya dåd framöver.
   Vi svenskar betalar med våra liv och skatter för att vi öppnat stora famnen.
   Hinhåle och hans anhängare smet in.

   Radera
  2. Elisabeth,
   Hinhåle & Co hade inte smitit in om Sovjetunionen hade fortsatt existera, då Uzbekistan tillhörde detta land och gränsen mot utlandet (t.ex. Väst)= Järnridån var omöjlig att komma igenom utan tillstånd , vilket var mycket svårt att få.
   Detta kan ju betraktas som en historiens paradox men upplevde själv den oerhört hårda gränskontrollen vid resor in i och ut ur Sovjet på 1980-talet (trettio år efter Stalins styre). Så de som påstår att inga gränser kan stoppa migranter och terrorister - de har aldrig upplevt Järnridån!
   Historiker

   Radera
  3. Järnridå är inte eftersträvansvärt men någon form av kontroll med pass borde vara obligatorisk.
   Aldrig tidigare har det varit problem att ta sig in och ut ur landet med pass.
   Medlemsskapet i EU har ju gagnat andra sidan av klotet. All inclusive.

   Radera