fredag 14 april 2017

Nujen och Mattson grundstöter när ingen trodde expressen kunde sjunka lägre.


Özz Nûjen ståupparen som upphöjts till krönikör på expressen:-" SD hatar vårt Sverige och det vi står för." Ja, Özz Nujen, SD hatar ditt Sverige, och det du står för. Och vi börjar bli många nu.

Özz Nujen håller på att gå i limbo i tröttsam pösighet över alla "hjältar" som försökte rädda liv, delade ut kramar och bjöd på mat vid islamistterrorbrottet i Stockholm. Själv har jag mycket högre tankar om mina medmänniskor, vi som tycker att det är fullkomligt självklart och naturligt att kasta oss in i vilken situation som helst med minst en hjälpande hand. I det gamla goda Sverige var det något som vi ödmjukt bara gjorde för varandra, nåt som vi inte behövde poltikerhyllas för på TVsända vänster-mass-event.

I sin jakt på låtsasfiender hittar Nujen som vanligt SD - "Trollkören – SD:s partiledning – som går ut med lögner om påstådda muslimer som inte bryr sig om det hemska terrordådet." Sanningen är långt ifrån Nujen som vanligt.

Miljoner muslimer i världen jublar ständigt över kristnas och alla andra otrognas blod. Nyheter idag: "Vi vill uppmana muslimerna att inte låta sig kvävas eller pressas till att fördöma attacken från i fredags”, skriver det islamistiska partiet Hizb-ut Tahrir i ett officiellt uttalande på sin hemsida. Partiet tycker även det var fel av Stefan Löfven att kalla händelsen för ett terrordåd."

Nujens kompisar på SVT föll direkt in i den trallen och döpte idag sonika om terrorattenttet till "lastbilsattentatet", allt för att fåraskocken ska tro att det var den onda lastbilen som slamsade sönder människoliv.

Sen pekar Nujen sitt krokiga finger på AKB, som nu äntligen vill att emigranter som inte har flyktingskäl att stanna i Sverige måste lämna landet. Nujen anser att AKB är vämjelig för att hon vill att vi ska tro att alla "gömda flyktingar" (sedvanlig f- propaganda för människor utan asylskäl) är potentiella terrorister. Klar osanning och försök till manipulering.

Nujen, som alla i hatvänstern, ljuger, sprider rädsla, oro och ångest, men dom blir tack och lov färre och färre nu när både S och MP blivit SDare.Vanligt i den här agendakören är också att medvetet glömma det misslyckade terrorförsöket på Drottninggatan, och Ikeamördaren som straffade utvalda oskyldiga svenskar med döden för sitt utvisningsbeslut.

Som om det inte räcker med dessaa pinsamheter, kommer Thomas Mattsson och yrar i samma nattmössa. -"Samhället står pall – men vi måste börja prata om problemet med sociala medier." 

??????????

Nä, vi måste börja prata om propagandagammeltidningarna, som nu är så rädda om sitt eget och sin tidnings skinn, att dom hellre illa fäktar än flyr.


7 kommentarer:

 1. Den viktigaste frågan tog han aldrig upp. Varför kunde terroristen genomföra dådet. Varför var han inte utvisad. Björn Ulveus skrev ett debattinlägg den 9/4 där hann bl a skrev att han trodde att han hellre skulle dö än att leva i ett muslimskt kalifat. Det har effektivt tystats ned. Jag tycker nog att Nujen är en lättviktare jämfört med Björn U.

  SvaraRadera
 2. Klart att de hatar sociala medier. Människor och sanningen får komma till tals. Visst kan det vara stökigt på och visst finns det enormt obehagliga människor och åsikter där. Alla tycker inte heller om att man visar resultatet av religiös inducerad ondska. Kan man visa bilder på fångar i tyska koncentrationsläger, Hiroshima efter bomben, 4-årige Allan uppsköljd på en strand kan man också visa 11-åriga Ebba tredelad på ett övergångsställe. Vad är värmen, en bild på en massakrerad 11-åring eller att ytterligare 11-åringar blir massakrerade?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad är värst och inget annat.

   Radera
 3. Tänk om Mattsson ändå hade haft annan ordföljd:
  "Vi måste börja prata med sociala medier om problemet."

  SvaraRadera
 4. Vad gör mussen Özz i Sverige?!
  Han kan ju ta kvasten,som erbjuds häxorna och fara hem till sitt land!
  Hjälpa till med underverken i Turkiet,i stället för att gömma sig i Sverige!
  Özz missbrukar vår gästfrihet!
  Han e en feg jävel!
  Oscar

  SvaraRadera
 5. Fjanten özz kämpar för "kurdistan" på långt avstånd och det går ju sådär.

  SvaraRadera