söndag 9 april 2017

Mannen med det högsta ansvaret för landet och befolkningen.
Löfven: "Det gör mig frustrerad"

Att den misstänkte islamistdräparen redan skulle ha varit utvisad.
LEDARE. Uppemot 80 000 av dem som sökte asyl förra året ska avvisas, har inrikesminister Anders Ygeman (S) sagt. Ungefär drygt hälften av dem som får avslag på sin asylansökan lämnar landet frivilligt, att döma av hur det sett ut…
SVD.SE

5 kommentarer:

 1. Socialdemokraterna med sin plattnäsledare leder landet till uselhetens uselhet.
  Sverige är fullkomligt förstört av deras vedervärdiga politik.
  2018

  SvaraRadera
 2. Återigen, varning för lång kommentar,
  ….men med bakgrund av vad som just inträffat anser jag att detta är ytterst relevant för att beskriva vilken liten, verklighetsförnekande fosterlandsförrädare stefan löfven EGENTLIGEN ÄR.

  Länken är död, borttagen efter terrorattacken: (http://www.ifmetall.se/ifmetall/home/content.nsf/aget?openagent&key=aschberg_och_lofven_quot_ga_inte_pa_forsoken_att_skrammas_quot

  Trots herr ”statsministerns” & expos uppenbara ansträngningar att negligera de uppenbara riskerna med mångkulturen, dokumenteras hyckleriet av oss internetanvändare!
  Internet glömmer ALDRIG!

  ”Aschberg och Löfven: "Gå inte på försöken att skrämmas"
  IF Metalls förbundsordförande Stefan Löfven och Robert Aschberg, styrelseledamot i Stiftelsen Expo, har tillsammans skrivit en debattartikel som handlar om Sverigedemokraterna. Läs hela artikeln här.
  Vi två har olika erfarenheter, yrkesbakgrunder och verkar på olika arenor. Den ena av oss är journalist och styrelseledamot i Stiftelsen Expo som arbetar mot rasism och högerextremism. Den andre är ordförande för fackförbundet IF Metall.
  Vi har olika åsikter i en rad frågor. Men vi har en sak gemensamt – vi tar tydligt avstånd från alla former av rasism och främlingsfientlighet och därför vill vi inte se att Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen i höstens val. Våra organisationer samarbetar just nu och besöker ett 100-tal gymnasieskolor för att slå hål på främlingsfientliga myter.

  Stiftelsen Expo liksom fackföreningsrörelsen står var för sig för ett orubbligt krav på att alla ska behandlas utifrån tanken om att alla människor är lika värda. Sverigedemokraternas tankar, idéer och förslag bygger till stor del på att problemen i vårt samhälle beror på speciella grupper av människor som kommer från andra länder och har en annan hudfärg eller religion. SD visar med all önskvärd tydlighet att de tycker att vissa människor är mindre värda än andra vilket är raka motsatsen till vår övertygelse.

  Ingen har bett oss men vi tycker det är viktigt att påminna om var Sverigedemokraterna har sina rötter och vad deras åsikter grundar sig på, trots deras ivriga försök att mörka och ge en annan bild av verkligheten.

  - SD säger sig vara ett demokratiskt parti. Begreppet demokrati innefattar bland annat rätten för varje människa att tro och tycka vad man vill, var man än befinner sig i världen. Men SD anser att invandrare i Sverige ska tvingas ta avstånd från sin ursprungliga kultur och religion för att få ses som fullvärdiga medborgare. Detta tankesätt är inte förenligt med begreppet demokrati.

  - SD tycker och skriver uttryckligen i sina officiella texter att mångkultur är ett hot mot Sverige. Så sent som 1999 slopade SD kravet på att alla invandrare som kommit till Sverige efter 1970 skulle utvisas. Faktum är att mångkulturen har bidragit till att Sverige är som det är i dag. Invandrare som kommit hit har bidragit med arbetskraft och kunskaper som vi inte hade klarat oss utan. Den svenska industrin hade stått sig slätt utan till exempel valloner och jugoslaver.

  Självklart finns det problem i det svenska samhället. Men gå inte på Sverigedemokraternas försök att skrämmas och måla upp hotbilder. Vi löser inga problem genom att peka ut syndabockar.

  Sverigedemokraterna tror att vårt samhälle mår bättre av att vi alla tycker och tänker likadant. Vi vet att det inte är så.

  För oss är det riktigt svenska mångfald - inte enfald!

  Robert Aschberg, styrelseledamot Stiftelsen Expo
  Stefan Löfven, förbundsordförande IF Metall
  Uppdaterad 2010-09-14 Skribent”

  ”Faktum är att mångkulturen har bidragit till att Sverige är som det är i dag.”
  Svetsar`n har faktiskt en poäng där!

  Kan ”frustrerade” kejsare stå mer nakna, än när deras älskade mångkultur visar sin rätta sida?

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Löfven hatar och darrar inför SD och i min värld ser jag en liten rädd hare i statsministern.
   Klart att han är mer än frustrerad när han upptäcker vad som händer på hemmaplan.
   Hans politik och den förre Reinfeldt med sina öppna grindar har orsakat Sveriges kollaps med sina falska kärleksförklaringar till landet. SD har varnat i många år men dumhuvuden vägrar lyssna.
   Jag värnar flyktingar men inte brottslingar som anlänt med ont uppsåt och som hatar oss s.k. otrogna. Sverige är ett otryggt land och många flyr eländet och det gör dom rätt i.

   Radera
 3. Robert Aschberg, Stefan Löfven,står för enfald,själv avstår jag gärna från mångfald.

  SvaraRadera
 4. Löfvén är totalt omedveten om,att det är han som ansvarar för medborgarnas säkerhet!
  Han omger sig med kändisvärldens cirkusartister.
  Dessa skojare använder vänsterns politikerarena som sin scen,där de spelar upp sina dåliga jongleringsnummer!
  2018

  SvaraRadera