söndag 16 april 2017

Kunde inte ha sagt det bättre själv.

Samuel Nygren, FB:

"Folk har fått för sig att jag inte gillar Islam.Det är helt fel.Det är hängningarna, våldtäkterna, barngiftermålen, djurplågeriet, hatet, intoleransen, kvinnoförnedringen, orättvisan, skenheligheten, hjärntvättningen, lögnerna, tvånget, misshandeln, steningarna, slavhållningen, månggiftermålen, pedofilin, omskärelserna, morden, terrorn, hedersmorden, oviljan att utvecklas, okunskapen, sharia-lagarna, tvånget att gå med Hijab eller Burka, de sjuka fantasierna, falskheten, piskningarna, påtvingandet, de offentliga avrättningarna, halshuggningarna, girigheten, kraven, slavhandeln och straffamputeringarna som är en del av islams vardag som jag ogillar.I övrigt tycker jag islam är en jättetrevlig ideologi"

7 kommentarer:

 1. Ja Carina där fick du med det mesta hos denna lite annorlunda tro... Kan skriva under på dem alla,plus några ytterligare,skrämmande seder och bruk inom arabvärlden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lars, du är vid tangentbordet! Så glad att ha dig tillbaka, du anar inte.

   Radera
  2. Välkommen tillbaka du kloka Lars.

   Radera
  3. Är det du och inte blott en gengångare?
   Bevis kräves!
   Men om:Kul!

   Jungman Jansson

   Radera
  4. Jungmannen...Det är jag personligen som efter en svår sjukdom,nu söker återvända till vardagen.Ingen lätt väg,men som du känner till finns det untief....under hela levande livet.Kul att du är stil going,och seglar vidare mot allt mörkare tider.

   Radera
  5. Tysk sjukvård?
   Vad gäller kommande tider hoppas jag att barnbarnen skall få det hyggligt i alla fall...
   Jungman Jansson

   Radera
 2. Och varför kallas det hela islamofobi ?
  När det är Pawlov som är skuld. Med vidhängande hund. Allt understött av TV-nyheterna som inför varje inslag från dessa länder "varnar för starka bilder !"
  Av alla dessa länder är väl cirka nollkommanågot demokratier i västlig mening ? Tendens avtagande.
  Missförstå mig inte fel nu. Vill man leva så är det OK with me. Men jag kan inte se det som något som är "bra för väst".
  Trots kärleksmanifestationen i Stockholm nyligen.

  Tjalle

  SvaraRadera