lördag 1 april 2017

Katrin Stjernfeldt Jammeh efterlyser nu nån sorts muskler.

Antalet stök(nysvenska för ickesvenskars kriminalitet ) bland barn och ungdomar i Malmö har ökat med 38 procent de senaste tre åren. Misstänkt kriminalitet låg förra året bakom över 1 200 orosanmälningar.

Antalet omhändertaganden ökar, vilket i sin tur bidrar starkt till att fyra av Malmös fem socialtjänster går back med sammanlagt 56 miljoner kronor. ("men vi är rika, vi har råd")
Idag bygger flertalet av socialtjänstens insatser på frivillighet, dvs Malmö stad blir tacksamma om stöket upphör av sig själv.

– Vi har sett att en del av den tunga kriminaliteten har krupit ner i åldrarna och jag tror att man behöver diskutera hur man ska göra med unga personer med föräldrar som inte är samarbetsvilliga, men där man heller inte har "grund för ett omhändertagande."

Så, nu blir det grynhårda nypor i Malmö, jäklars vad rädda alla gängkriminella ska bli när nån vågar komma och vifta med en -  fotboja. 

Det blir till att öppna knarkhandeln i hemmet en månad eller två, om man bryr sig om bojan över huvud taget. 

2 kommentarer:

  1. Bilden påminner om en gammal historia.
    Mannen kommer hem och är riktigt full, förklaring till hustrun är jag hamnde i dåligt sällskap, vi hade 3 75:or och bara jag drack.

    SvaraRadera