söndag 23 april 2017

Jag håller med.


DN-debatt idag: - "Det är inte möjligt att öka antalet poliser så snabbt som politikerna önskar i sin budgivning. Det går inte att starta nya polisutbildningar med hög kvalitet för så stora kullar så snabbt som det skulle krävas." Detta skriver ledarna för de svenska polisutbildningarna. 

Nä, helt rätt, hög kvalitet lär inte finnas där nuvarande myndighetschef letar. 

Byt istället ut Dan Eliasson och hans destruktiva ja-sägarliga, inför ett gott, starkt och tydligt ledarskap, samt en helt ny poliskultur och ta väl hand om de poliser som finns.

 Enda lösningen. 

2 kommentarer:

 1. Sozzisterna försöker bara omvandla seriösa Polisjobb till "enkla masstillsättningar av okvalificerad, värdelös destruktiv överskottsimport" för att hyfsa arbetslöshetssiffrorna innan valet 2018.
  dan "spyan" eliasson (uppmuntrad av ynkeman) har länge varit drivande i planerna för att 3 Svenska, seriösa poliser per dygn tröttnar och slutar.
  Befolkningsutbytet går enligt planerna, det gäller bara att motivera sänkta krav utan bakgrundskoll och lämplighet på kritiska samhällsfunktioner!

  Nu ska det mordiska, våldsbenägna, importerade bottenskrapet in på polisutbildningarna,
  ….bäva månde Svenskarna, när klanmentaliteten och lojaliteten till den egna folkgruppen även tar över våldsmonopolet!

  Är övertygad om att fler än jag kommer att helt tappa tilltron till ordningsmakten i framtiden och vägra lyda rasfrämlingar i uniform?
  Rättsinstanserna kommer att dränkas i protest-fall och väl motiverad civil olydnad, men anarki är väl det som eftersträvas av de röda politrukerna?

  Nu håller vi tummarna, så knogarna vitnar, för Marine Le Pen i det Franska valet :-)

  //SvExit

  SvaraRadera
 2. Vi behöver inte fler poliser vi behöver noll kriminella. Ut ur landet för alla straffbara utlänningar. Vi har nog av våra egna dårar.
  Tycker att dom har fått härja fritt länge nog nu och då behövs vassa lagar och ett slut med daltandet.
  Hatpredikanter ska också bort, vad gör dom för nytta i Sverige?
  Bidrar inte, men tar bidrag från otrogna går finfint

  SvaraRadera