onsdag 19 april 2017

Hur långt ska regeringen och regimmedierna låta den etniska utrensningen av svenskar pågå.


 Svensk regimTV illustrerar numera varje inslag från svensk skola med bilder på muslimska barn. 

Otroligt.  Här sitter en helvit överklassredaktion med en helröd ledare boende långt från förorterna, och skickar ut bilder från ett Sverige som dom själva helt och hållet har fjärmat sig från. 

Dom lever på toppen och står än så länge över den verklighet dom skapat. Vad ska våra barn med luft och frihet i lockarna förstå av detta? Att dom är en minoritet? Som inte längre hör hemma här? 


Hursomhelst, nu vill Regeringens skolkommission att lottning ska avgöra vilka barn som hamnar i populära skolor. 

Idag får den elev som bor närmast en skola förtur. I vissa fall kan syskon få förtur, eller så sker urval till friskolor genom hur länge en elev stått i kö. Sån rättvisa och sunt förnuft kan socialisterna inte tåla. 

Och om jag gissar rätt så kommer "lottningen" att ske på bekostnad av svenska elever. De som aldrig i hela sitt liv aldrig får glömma att skämmas för sin medfödda vita förtryckarhud. 

Ledarsidorna"medelklassens barn vars föräldrar tagit dyra lån för att bo nära bra skolor skall bussas till sämre skolor"

Se istället till att svensk skola är bäst för alla.

 Idioter!

2 kommentarer:

 1. Framsteg enligt socialisterna är inte att alla är lika bra utan att alla är lika dåliga. Ett mycket fåtal av svenska ungdomar kommer att klara sig helskinnade genom skolan om detta tillåts genomföras.

  "The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries." (Winston Churchill)

  SvaraRadera
 2. Ja, hur f-n räddar man nu barnbarnen?
  Någon med bra ide´?
  Jungman Jansson

  SvaraRadera