onsdag 26 april 2017

Först till kvarn!Köper du jeansen på bilden, signalerar du att du inte är en människa som är rädd för att ta i, «get down and dirty».

Dét säger den amerikanska varuhuskedjan Nordstrom i reklamen,och säljer nu byxorna med fejk lera, färg och smuts för 3900 kronor.
«Barracuda Straight Leg Jeans, 
Americana-arbetskläder som har varit med i tuff action». 

Passar bra, tycker jag, i denna tid av bara fejks.

8 kommentarer:

 1. Perfekt! Ska tipsa mamma och pappa så de kan köpa nåt billigt överskottslager med jeans och kravla runt i dem på "kasa i lagårn"! Fixa lite skinnspill och göra nya labels med nåt passande typ "CHICs" (=Crazy Human In Cow shit). Sen kan de dryga ut pensionen som bara den! De kan ha sidobusiness också med rengöring och "återställande" för en noga avvägd peng. Sådana dyrgripar förstår ju alla att man inte bara kan slänga in i en tvättmaskin hur som helst!

  SvaraRadera
 2. Chics, love it! Love it!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Det är så skönt att vi är flera med härlig brillianta twistade tankegångar!

   Radera
 3. Såg den på Fox News. Alla socialister vill vara riktiga arbetare, förutom då svetten och skiten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jooo, stora problemet är ju att socialister vet inte vad arbete är. De är vana vid att undebetalda slavar gör det åt dem...

   Radera
 4. Äntligen förstår jag varför försäljarna behandlar mig både med vördnad och artighet, när jag kommer in för att glina på fina grejer.
  P.S. De ser väl inte skillnaden att jeansen och t-shirten köptes på Ross, leran är äkta och deodoranten 20 år gammal. Min värdinna nekar att åka och handla med mig.
  Sign. Mässkalle

  SvaraRadera
  Svar
  1. 2a P.S. jag har fler CHICKS i garderoben om nu någon är intresserad. ��☺�� Mässkalle

   Radera
  2. Följer skeletten med?

   Jungman Jansson

   Radera