torsdag 20 april 2017

Det stör min svenska moral också. Att våra styrande är så fruktansvärt lömska och dumma i huvudet.J M i Malmö, FB:
-"Åter från Irak.
Häromdagen återvände den irakiska familjen till bostaden på Kroksbäck i Malmö. Dom bor på hörnet mitt emot i en trea. Dom har varit borta, eller hemma om man så vill, under vinterhalvåret. Hemma i Irak.

Och jag tänker, vem skulle inte vilja tillbringa vinterhalvåret i t. ex. Thailand. Personligen har jag jobbigt med kylan. Men min knappa pension räcker bara till att överleva, det är slut på resandet.

Jag kan aldrig förstå det där, komma hit som flyktingar, erhålla bostad och full försörjning. Och sen, med uppehållstillståndet som garant, reser man tillbaka och slipper den bitande kylan under ett halvt år eller mer.
Jag går runt i bostadsområdet och ser många inredda men ändå tomma lägenheter. 

Det allmänna betalar hyran och försörjer de som inte bor där. Och det stör mig, inte att irakierna reser hem, det är bra att folk har ett hemland var de trivs.

Det som stör mig är de svenska politikernas och de svenska myndigheternas frikostighet. Det stör min svenska moral. Det är bedrägligt. Det är att i moralisk mening förskingra landets pengar.

Och jag tror inte för ett ögonblick att myndighetsSverige är ovetande om detta. Men det tillhör spelet att inte säga något. Socialisterna håller stenhårt i färdriktningen och anger vad som får göras och inte göras. Den socialistiska moralen är en förförisk dynghög."

3 kommentarer:

  1. "Det finns ingen sanning i nyheterna och inga nyheter om sanningen"

    Stefan H

    SvaraRadera
  2. Socialism är det samma som kommunism!

    SvaraRadera