fredag 28 april 2017

Det måste kosta de sju partierna makten,

att de ägnat nästan tio år åt att försöka förinta SD, istället att förvalta Sverige. 

Jag som tidigt såg Sveriges undergång komma, är inte nådig mot de sju partier som orsakat det. Jag är snarare iskall när det gäller det förtroende dom nu tigger om för sin moderna SD-wanna-be-politik.

Widar: -"Den politiska ångesten runt SD förvandlade en universell jaså jaha mening som ”när det kommer väldigt många invandrare under kort tid så ställer det till allvarliga problem” till politiskt särskiljande dynamit. 

Och glömskan spred sig pandemiskt i det partipolitiska Sverige.
Socialdemokraterna och Moderaterna glömde att de brukade tycka just så. Centerpartiet glömde sina bönder och for iväg mot bergväggen med krav på fri invandring, Miljöpartiet glömde miljö och klimat och drömde om att utmana SD om att bli riksdagens tredje största parti, Vänsterpartiet glömde vilka de var och började fördöma invandrade vänsterkvinnor som fördömde hedersförtryck och patriarkala strukturer i invandrartäta förorter, Liberalerna glömde sina utanförskapskartor och Kristdemokraterna glömde att de var konservativa.

Så resan blev ju på ett sätt ganska lätt för SD. När det uppenbara förnekades och klumpades ihop med nyfascism och nazism och annat trams så fick Jimmie Åkesson en gräddfil mot allt bättre valresultat och opinionsstöd."

4 kommentarer:

 1. Vi kan bara hoppas att dessa oduglingars dagar är räknade.
  Ingen jävel av dessa fårskallar har gjort någon som helst nytta för vårt land. Blodsven

  SvaraRadera
 2. 87án framstår på bilden,precis som gamla Sovjets kriminella härskare!
  Välj bort avskummen 2018!

  SvaraRadera
 3. Bra beskrivning av den sanna politiken.
  En hönsgård full av mobbare som dumpat Sverige.

  SvaraRadera
 4. Jag väntar på allmän handklappning av gänget på bilden.

  SvaraRadera