lördag 8 april 2017

Dags för eliten att göra sig av med dom rosafluffiga charlatanerna.

Elaine Eksvärd:-" Vi får inte låta lastbilsattacken göra oss rasistiska"

Johanna Frändén: -"Sverige och Stockholm har all anledning att vara stolta.Att hålla ihop, krama om varandra och låna ut telefonen till okända människor som söker sina anhöriga och inte har någon täckning."Det förvridna och brutala terrorattentatet var väntat för alla med IQ över noll. Mannen var tidigare känd av polisen, och under jorden har vi flera tusen andra män som vill skada oss på samma sätt eller värre.

Sveriges liberala elit "i vårt trygga land", har levt i komplett förnekelse så länge, att till och med nu förtsätter dom att sopa verkligheten under mattan, Liberaler, vänstermuppar och do gooders, kalla dom vad ni vill, men deras menlösa snällistattityder har medverkat till att dåd som dessa kan ske. 

Sverige-etablissemanget kommer nu att övertyga sig själv om att denna blodiga slakt bara är en engångshändelse. Deras respons ser t.o.m en dag som denna ut att begränsas till politisk nonsenspropaganda, tröstord, blommor, levande ljus, små gosedjur och medmänskliga kramar. 

Länder i EU verkar ha blivit besatta av att begå kulturellt och etniskt självmord. Så Gode Gud hjälp Sverige att bli av med dessa godhetspundare, så vi kan koncentrera oss på en strategi mot iskall och hårdför islamism. 

Och bevara de arma oskyldiga själarna som alltid drabbas. 17 kommentarer:

 1. Thomas Gür på Facebook:

  Tackade just nej till en förfrågan att skriva externt om gårdagens händelser. Mest därför att det som finns att säga har sagts bättre av andra.
  Några har däremot inte motstått erbjudandet eller frestelsen... eller tagit initiativet själva och haft så bråttom att de varken kunnat samla tankar eller skriva fullvärdiga meningar.

  Retorikexperten Elaine Eksvärd, till exempel. Som titeln till trots skriver på en tolvårings nivå och som inte tycks känna till något annat verb på svenska för handling än verbet "att göra":
  ---
  *) "Att varken tänka eller prata om det är direkt farligt. ["tänka på det och prata om det" - "tänka" och "tänka på" är två olika verb och det är förmodligen "att tänka [på dådet]" som åsyftas, inte att man inte skall "tänka" överlag]
  *) "Att då låta rasister föra samma resonemang mot ett helt folk är att göra terroristernas ärende." [gå terroristernas ärenden, är det idiomatiska uttrycket, annars "uträtta ett ärende"]
  *) "Jag är själv inget fan av religion, men jag skulle aldrig stämpla alla anhängare som terrorister för att ett fåtal gör vansinnesdåd." [genomför vansinnesdåd - man genomför dåd eller utför dåd]
  Det finns ett dussin sådana fadäser till...
  *) "Därför är det viktigt att vi dealar med oss själva, de frön av hat som kan uppstå".. [Säkert en felstavning, men inte desto mindre roande - men om det är "dela med sig av" som åsyftas borde det lyda: "delar med av oss själva". Eller så försöker man säga att det är viktigt att vi rannsakar oss själva - och "dealar" är då occeptabel svengelska...]
  *) "Personer som påstår det skapar falska dilemman som Bush tyckte om att skapa 2001 ”Either your with us or your with the enemie”."
  [Det korrekta citet - som tog mig 25 sekunder att googla fram, lyder: "You Are Either With Us, Or With the Terrorists" - "Enemy" stavas annars just så här - "your" och "you are" har inte samma betydelse)
  http://www.voanews.com/a/a-13-a-2001-09-21-14-bush-66411197/549664.html
  ---
  Och då har jag inte tagit mig an vad hon försöker säga i sin taffliga text.
  [Någon kan invända att jag inte borde gå så hårt åt EE - men det är inte jag, utan hon som kallar sig för "retorikexpert"]
  http://nyheter24.se/debatt/881470-elaine-eksvard-vi-far-inte-lata-lastbilsattacken-gora-oss-rasistiska

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  3. Att mista sitt dyrbaraste man har i livet på det här bestialiska sättet, och sen höra journalister och mediapersoner sitta och gulla om hur snälla alla blivit mot varandra efteråt, och hur stolta vi ska vara, det måste vara höjden av förminskning och mänsklig förnedring. Mitt i den enskilda människans största förlust.

   Radera
  4. Det är helt sjukt. det verkar som att Margot W med flera tycker att det är positivt med såna här fruktansvärda mördare. Då får ju vi visa hur goda vi är. Hur enade vi är . Hur starka vi är. Hur skulle det vara om den styrkan vändes mot förövarna. Och det skulle ha varit gjort för änge sen, så hade dom dödade levt idag.

   Radera
  5. @Argus, Bra med vaksamma ögon över experterna på den svenska rasismen. Min korta kommentar till Elaine Eksvärds citat; " Vi får inte låta lastbilsattacken göra oss rasistiska"
   Motivet till dådet var inte hudfärgen. Det är varken EEs vackra mörka eller min bleka vita hudfärg som är rasism i regnbågssverige. Kalla mig gärna rasist, men hellre rasist än idiot.

   Radera
 2. Polisen Abdallah "Abbe" Ahmed som jobbade under terrordådet skriver "Be inte för Sverige, stå upp för Sverige, kriga för Sverige, stupa för Sverige". Där håller jag helt med "Abbe".

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Går aldrig att sätta sig in i detta hemska som drabbade offren och deras anhöriga.
  Vi måste fråga oss varför har vi terrorister i Sverige? Varför hatar dom oss så mycket att dom vill döda oss?
  Varför kommer dom till ett fredligt land för att förgöra så många som möjligt?
  Vi har öppnat landet för så otroligt många, som sökt sig hit från sina medeltidsländer, vi har gjort allt för att dom ska få det bra men inget tycks hjälpa.
  Frustrerade, misslyckade män för det är oftast män som begår terrorbrott.
  Vi kan inte skydda oss längre i denna farliga värld och blir någon förvånad om det händer igen.
  Varför ta bort passkontroller när kriminella så
  enkelt slinker in i vårt land?
  Vi ska fortsätta att vara ett öppet land säger Löfven och i och med det kan personer med onda avsikter hur enkelt som helst strömma in.

  SvaraRadera
 5. Det är nu konstaterat ett den tu- eller tredelade personen på bilden är 11-åriga Ebba på väg hem från skolan. Fy fan!

  SvaraRadera
 6. ...och framför allt måste vi komma ihåg att Sverige har aldrig varit tryggare än nu!
  Allt annat är "missförstånd"!
  Å andra sidan, uzbeken var en papperlös.. Hur många sådana med likande drömmar har vi bland våra 25-10000 "papperlösa"?
  Från nätet "Enligt ungefärliga beräkningar från 2010 uppehåller sig mellan 10 000 och 35 000 papperslösa personer i Sverige"
  Det var 2010 det. Hur är det idag?
  Och vad tänker svetsarn göra åt det? Är Ynkeman nåt att hoppas på?
  Kommer polisen nu att fö göra ID-kontroller på stan utan att "De Goda" går i taket?
  Många frågor medan känslosåsen flödar i media...

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan fråga tidningar och media samma fråga, varför de publicerade den sorgliga bilden på den drunknade lille pojken. Ett oskyldigt offerp.g.a. sin far. Den bilden gick i tryck över hela landet. De ville nog skapa en debatt, men nu är det ett svenskt offer, så denna bilden,visas inte i press, vilket det borde göras. Sorgligt och närmre, vilket berör mer,och helt oskyldiga lilla Ebba. Ett litet barn,slaktat av den svenska flat och undfallenheten. Jag känner en bottenlös sorg för Ebba och alla offer.

   Radera
  2. Tårarna i himlen tar aldrig slut.

   Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 9. Girigbuken Schyffert ställde inte in sin föreställning attentatsdagen!!!!!!
  Körde på som om ingenting hade hänt!
  Mannen saknar empati för sina medmänniskor!
  Man känner avsky för Schyffert.

  SvaraRadera