torsdag 6 april 2017

Är miljöpartistpolisen polis, eller är han inte polis.


-"Att någon förstör en polisbil ger oss inte rätt att skjuta",  skriver miljöpartistpolisen Martin Marmgren.

I metro fortsätter han:- "Nyligen kallades en polispatrull till ett flyktingboende. Där möttes de tre kvinnliga poliserna av en man som attackerade dem med ett tillhygge. Det initiala försöket att omhänderta mannen misslyckades och en av kollegorna blev tillfälligt slagen till marken. Mannen greppade sedan en stor sten och kollegorna retirerade. Efter det vandaliserade mannen en polisbil.

 Händelseförloppet filmades. Filmen spreds som en löpeld och gav upphov till en sörja av hånfullhet, rasism och manschauvinism." 

Så Eliassonpojken tycker att alla som anser att en polis ska vara stabil, hålla ordning, se till att lagen efterlevs, hindra brott, samt skapa trygghet för medborgarna -  och inte ska snacka en massa skit - är rasister och manschauvinister? 

Vill Martin Marmgren vända andra kinden till får han söka jobb som svensk präst.

metro

4 kommentarer:

 1. Men vem har gett dig Martin M rätten att skriva så mycket dynga. Är det möjligtvis Åsa Romson som inspirerat dig. Med dig som polis förstår man att dom flesta bovar går fria.

  SvaraRadera
 2. Inte undra på att svensk polis är sämst i världen med fjantar som denne pajas...

  SvaraRadera
 3. Den humanistiska stormakten led ett nederlag både med polisens ingripande och Martin Marmgren, polismiljöpartist, uttalande i Metro. Det är invandrare som filmat och lagt ut. Resultatet är att inte bara hela världen skrattar utan också Sveriges interna fiender skrattar åt samhällets våldsmonopol.
  Sign. Mässkalle

  SvaraRadera
 4. Jissus ska galningar få härja fritt utan att miljöpartist polisen agerar.Tänk om stenen träffat och dödat någon av poliserna.

  SvaraRadera