lördag 25 mars 2017

Förr talade man om den svenska avundsjukan.

Jag skulle nog säga att den numera är fullt utvecklad som Den Svenska Skadeglädjen. 

Åtminstone i svensk statsmedia idag, som har nått skadeglädjeklimax efter Trumps "gigantiska nederlag" - vilket brakfiasko, losern fick stryk, misslyckades kapitalt - Obamacare blir kvar - överlägset fniss - Trump som gick till val på att  byta ut Obamacare!! Och så blir han slagen på hemmaplan i förhandling!! Den store affärsmannen besegrades i sin bästa gren, han åkte på stryk, fick på däng, torskade, åkte dit, bet i gräset, fick på nöten - vilket svidande nederlag!! 

Där fick han! Nu är han förhoppningsvis krossad, överkörd, nitad, bruten, tillplattad och dessutom tillintetgjord. 

Vilken underbart lyckad dag för SR, SVT och alla dom andra hatreportrarna, Carina Bergfeldt blossar förmodligen redan om kinderna inför kvällens lustmord. 

Beklämmande primitivt, själv älskar jag människor som klarar att erkänna sig besegrade, som väljer sina krig, som inser när det är kört och drar sig tillbaka för att arbeta ihop nåt bättre och komma tillbaka. 

Om det överhuvudtaget är möjligt, omringad av människor som vill att Trump ska misslyckas med allt.

3 kommentarer:

  1. Egentligen så är nog journalisterna glada att det var Trump som blev president. Då får dom ju verkligen visa sina talanger att spy galla. Skulle ju önska att dom ägnade sig lite mer åt att bevaka vad våran regering gör och inte gör.

    SvaraRadera
  2. I USA kallades det för "Ryancare" efter talmannen i representanthuset som snott ihop motionen. Jag har trots flitigt surfande på amerikanska medier inte hittat en enda som omtalat förslaget som "Trumpcare". De små jävlarna ljuger och hittar på.

    SvaraRadera