torsdag 30 mars 2017

Dom danska toleranta har fått nåt att hångarva åt.


Den danska integrationsministern Stoejberg rekommenderade igår folk att anmäla svartjobb i restaurangnäringen, efter att dansk media rapporterat om att fler och fler illegala vistas i landet. 

Minister Stoejberg uppmanade vanliga danskar att kontakt myndigheterna om de upptäckte nåt konstigt på sin lokala pizzeria, om till exempel nån inte kan ett enda ord på danska. - "Det är självfallet myndigheterna som har ansvaret för att hitta illegala som gömmer sig i landet, men det är en utopi att tro att polisen kan söka genom varje bakgård i Danmark."

hashtagen anmeldenpizzabagare, slår "den danska humorn" ut i full blom, dom som tycker allt är okidoki med oidentifierade och livegna människor som sliter dygnet runt på turkeriorna för 50:- dygnet, och får sova på golvet bredvid diskmaskinen, är nåt att skratta åt.  Hashtaggarna går nu all in och berättar istället var man hittar den bästa pizzerian, med den sprödaste pizzan, i hela landet.

Det är dom sanna vänsterliberalerna.

6 kommentarer:

 1. "It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." (Mark Twain)

  Dessa "humorister" kommer en dag att vakna och bittert ångra att de "outade" sin egen naivitet offentligt. Støjberg verkar förövrigt ha ett starkt stöd bland danskarna, i alla fall hos de jag träffat och lyckats tolka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dn stark kvinna, en riktig feminist, i ordets bästa och enda bemärkelse.

   Radera
 2. Kommer aldrig ske i sverige. Vi hat inga politiker som törs eller kan, de jobbar bara för sin egen pension.
  s

  SvaraRadera
 3. Finns ens i Sverige möjligheten att anmäla en illegalist?
  Vad ska man hänvisa till? Blir man outad/offentlig om man "meddelar polisen"? Kommer kanske Bangkok-Eliasson hem och tar mig i hampan?
  Och till sist, kommer något att hända polisiärt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Landet som gått från att allmänheten hjälper polisen, till att man åker saftigt dit om man hjälper polisen.

   Radera
 4. En integrationsminister med normala tankar, innanför pannbenet,faller inte i god jord i landet med idiot PK å kommunister!
  Stoejberg du ÄGER!!!
  Go for Danmark

  SvaraRadera