onsdag 29 mars 2017

ÄNTLIGEN BREXIT.

Säkerhetshot, skymfningar och £50 miljardersnota - Merkel och Hollande varnar för en plågsam Brexit, och nobbar UKs förslag om att upprätta snara handelsavtal. Medan premiärminister May å sin sida hotar med att skära av underrättelsesamarbetet om Brexit-avtalet blir uselt.Detta är en mycket god dag för UK, när landet åter kan se fram emot att bli en suverän stat, som alla andra länder i världen utanför EU-kolossen. Det är en outsägligt sorglig skam att Europas länder lät sig luras in i EU-överstatligheten över huvud taget. Skadorna för de europeiska länderna är ofantliga, snudd på irreparabla, i synnerhet kulturellt, men förhoppningsvis klarar UK att resa sig över tid. 

SRs journalister visar stor förståelse för EUs råa maffiametoder: -"annars är riskenstor att fler länder skulle göra som Uk, och lämna EU."

7 kommentarer:

 1. Grattis,
  och välkommen ut i friska luften, UK och Theresa May!
  Tror även Tommy Robinsson (EDL) m.fl. andas lättare nu.

  Dra ett djupt, uppfriskande andetag, känn stödet från de övriga 27 EU-fångarna som står i startblocken för utträde, det är bara modet och Brexits fullbordande som saknas!

  Fuck alla globalistextremister som byråkratiskt försöker omkullkasta och fördröja demokrati och folkomröstningar i det oändliga.
  De är bara storkäftade, omkullsprungna EXPO / AFA-mongon.

  Men.... Var det nödvändigt att invänta ytterligare ett London-attentat för att börja leta efter en fungerande penna för att slutligen skriva under avtalet irl?
  Bläck torkar i oanvända pennor, men det är väl inte en giltig undanflykt?
  Ansvarskännande medborgare och deras solidariska ledare skriver under med sitt eget oemulgerande blod, när det krävs!
  (Ett tips till Sveriges sovande s.k. regering)

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja strålande tycker jag också. Det har kostat många liv att vara med i EU inte bara för medlemsstaternas folk utan även för alla som drunknat och fått betala med sina liv.
   EU krokodilerna slukar våra pengar och fyller sina egna feta bankkonton, fy fasiken vad ilsken man kan bli.UT UT UT ur EU senast 2018.

   Radera
 2. Engelsmännen är ett fredsälskande folk.
  Utträdet ur EU är stort.
  EU har hittills bara skapat politisk oro,på gränsen att starta ett nytt krig i europa!
  Sverige ut ur EU !!!!

  SvaraRadera
 3. Sverige kan inte lämna EU, liksom att landet ska vara mångkulturellt, inskrivet i grundlagen. Svensken sov som vanligt. Snart är landet islamiserat, brake eaven, är passerad.

  SvaraRadera
 4. Oerhört skönt att England finns, hoppas de kan städa upp den röra de hamnat i. Hoppas Trump kan göra detsamma i USA. Om dessa två länder imploderar finns ingenstans att få hjälp ifrån eller fly till! Ja, Norge förstås!

  SvaraRadera
 5. SVERIGE KAN GÅ UT UR EU!!!!
  2018

  SvaraRadera