tisdag 6 december 2016

Rubriken i EUmedierna borde vara: " Irrationell dåre har ännu en humörsvängning."

Merkel idag: -Förbjud burqa, skicka hem alla "flyktingar" som inte är lönsamma, det är tyska värden som ska gälla i mitt Tyskland!!

  Det är då man vet att det är valtider, en väl magstark fuling att plötsligt bli "xenofobisk" mot alla miljoners miljoner muslimer, som hon bara igår lockat till Tyskland mot livstidsförsörjning - no questions asked.   

Tänk er vänsteretablissemangets panikneuros om Jimmie Åkesson, Farage eller Le Pen sa samma sak. Dom skulle lyfta sina oförbrukade och arga knytnävar utanför SVT, rytande "rasister, xenofober, högertroll, populister, nazister, fascister!" 

Men nu är det EUs dyrkade överstatliga despot Merkel som säger det. Och hela Tyskland gör vågen. 

Nästa år kommer Löfvén - och Sverige gör vågen.

7 kommentarer:

 1. Merkel personifierar rötäggen i kretsen av politikerkåren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte många i det gänget som inte kan beskrivas på det sättet.
   Dessvärre...
   Jungman Jansson

   Radera
 2. Antti Löfven2016-12-07 13:10

  Kan hon ha blivit inspirerad av Anna Kinberg Batras falska omprövning av flyktingpolitiken...

  SvaraRadera
 3. Jaa,carina,eller om någon annan sd representant sa så,,,,han skulle troligtvis inte bli långvarig i sionistdemokraterna,,,då skulle åkesson utesluta ännu en som sa sanningen.
  Jag gillar dej o din blogg carina,men du måste vakna när det gäller sd,dom är inte vad du tror dom är,tyvärr,,,jag har sagt upp mitt medlemskap,,,,,anna tog dom bort för hon kritiserade bonniers media ägande,,,,men ekrot fick vila upp sej med en time out,,,nato har du en sak som retar livet på mej,
  Globalism o nwo talar dom inte om???det är väl en av dom absolut viktigaste frågorna om man ska vara sverigevän,vem vill att nån helt utomstående ska bestämma vad som sker i sverige?
  Har du inte märkt att något har hänt med sd carina?du verkar ju vara insatt i politik,något har gått fel,,,så är snacket ute bland dom lokala sd representanterna,,,vakna carina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Peter, jag ser avigsidorna som du påpekar, har själv en kär bloggvän som skändades av Malmös äckliga maktfullkomliga SDpolitker. Men ändå, ALLTING annat är värre. Eller vad tänker du rösta på, S, M, KD, C(??)MP(!!!) V, L?? HJÄLP, att få bort nån av dessa landsomstörtare är väsentligare än allting annat 2018. Så tänker jag, Peter.

   Radera
 4. Hej
  Det bästa vore att rösta bort ledningen i sd,,dom kommer att förstöra chansen att hjälpa sverige,,,innan detta har gjorts så tänker jag lägga min röst på ett nationalistskt parti,,,nordfront blir det för min del,deras politik kommer att behövas för o få ordning på sverige,,dom pratar om att få invandrare att återvända till sina hemländer osv
  det som hänt med sd är så sorgligt,dom sviker sina väljare hela tiden.
  När det var som mest massinvandring så hördes inget av sd,s politik,förutom deras bekymmer med att utesluta medlemmar.
  Sd människor som slutar för att ledningen toppstyr? Demokraterna kallar sd sig själva,,det är ett skämt
  Kör hårt carina

  SvaraRadera
 5. Förbjud landsförrädare och lås in dom för all tid dom har kvar.

  SvaraRadera