måndag 12 december 2016

"PK-troende". Patrik Engellau lanserar årets mest adekvata nyord.

Patrik Engellau, tidigare FN, SIDA. UD: "Jag säger att min hypotes är att Morgan Johansson är PK-troende. 

Han tror att alla migranter kommer från krig och att de flesta, eller närapå, är läkare eller något annat användbart och att invandrarna inom kort kommer att på allvar börja berika Sverige, inte bara kulturellt, utan även ekonomiskt.Då säger en av polarna att det är omöjligt. Morgan Johansson kan inte leva i den föreställningen. Det finns inte på kartan, säger polaren.

Men kom ihåg, påminner jag, att detta var den officiella och vedertagna uppfattningen för bara ett år sedan. Den som hade annan uppfattning blev bannlyst. Varför skulle Morgan Johansson ha ändrat sig bara för att en annorlunda verklighet allt tydligare börjar göra sig påmind? Jag är övertygad om att han inte ser något problem eftersom han är troende. Det är väl ingen kristen som slutar tro på Gud bara för att det kommer en jordbävning? Förresten, säger jag till polaren, om du inte gillar hypotesen att Morgan Johansson är PK-troende och därför inte ser något fundamentalt problem, hur vill du då förklara hans ovilja att förhålla sig till det?"

4 kommentarer:

 1. Vi är ett otroget folk men Sverige tar gladeligen emot alla trogna. Det är PK på ytan men nu har det börjat sjuda underifrån.
  Vilken chock det måste bli att vakna till ett kriminellt, mordiskt land som Sverige förvandlats till. Hoppas även att anhängarna till Reinfeldt börjar tänka på något annat än pengar.

  SvaraRadera
 2. Vissa behöver en fast tro och nu när religionen är ute för många behöver vissa tillhöra PK-sekten för att få mening i tillvaron. Det duger med andra ord inte att göra sitt bästa och försöka lämna över en bättre värld till barnen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Många som behöver befrias från sekten. Ingen enkel uppgift.

   Radera
 3. De True Believers in Invandrin på minner I hög grad om en diskussion på Flasback ang "Flat Earth Society", dvs om jorden är rund - eller kanske inte.
  Alla bevis för jorden ev klotform avvisas med de mest roande och hopplösa argument..
  En sån diskussion gör ju ingen skada - med det gör tron att massinvandring berikar.

  SvaraRadera