tisdag 27 september 2016

Närmre och billigare än Gambia.

The fumble in the Jungle: RICHARD LITTLEJOHN skriver om att brittiska kvinnor som åker till Jungeln i Calais för sex, är nånting som han inte ens själv kunde ha hittat på. 

Det rapporteras vitt om att de kvinnliga hjälparbetarna är som kaniner med dessa "sårbara" män. The Sunday Times rapporterar om den 41-åriga hjälparbetaren Sarah Gayton, som förälskade sig passionerat i en hälften så gammal syrisk migrant som hon mötte när hon delade ut matpaket - och nu ska dom gifta sig.  Bingo!

Den första reaktionen blir ju hur världen skulle reagera på om det vore män som i klasar hänger i migrantläger, för att locka till sig ett stick i pälsen för en flaska vatten och ett paket nudlar. FN hade nog åtminstone låtsats moraliskt fördömande, och i alla fall sagt FY med stora bokstäver. 

Den andra reaktionen blir möjligen för uppriktig, men  detta måste vara det enda sättet som godhetsfeministerna kan skaffa sig män och sex på, eftersom dom inte omger sig med normala människor.


5 kommentarer:

 1. Jag var inne på den linjen i går, när jag la en kommentar på Petterssons i ämnet "Brist på volontärer":

  SvExit

  26 09 2016 at 23:32
  Syftet börjar bli alltför välkänt bland anhöriga, grannar och på volontärernas arbetsplatser, vem vill bli stämplad som blatte – ho*a?

  Flyktinglägret ”Djungeln” i Calais måste stängas bl.a. p.g.a. att volontärer av båda könen prostituerar sig till ”flyktingarna”, mot FN`s regelverk.
  Hela lägret med 10 000 utsvultna migranter håller på att bli en enda stor bordell, servad av volontärer, med egna lagar och med en egen svart ekonomi:

  http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE9022300/frivillige-beskyldt-for-seksuel-udnyttelse-af-flygtninge-i-junglen/

  "»Jeg har hørt om frivillige, som havde sex med adskillige partnere på én dag, blot for at fortsætte på samme måde den næste dag.
  Ifølge manden er det hovedsageligt kvindelige frivillige, som har sex med flygtningene.”
  Otaliga fall har avslöjats även här i Sverige, flera med dödlig utgång.
  Madonna-glorian hos en viss kategori av Svenska kvinnor har halkat rejält på sned sedan det blivit allmänt känt att ”Refugee Welcome” och ”Allt Åt Alla”-sekterna välkomnar invällarna på sitt eget promiskuösa sätt, det går inte längre att dölja."

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kvinnor som hatar vita jämställda medelålders män - men älskar mörkhyade unga kvinoförtryckare. Felmöblerade ovan halsen.

   Radera
  2. ….inskolade från dagis-förskola-grundskola-högstadie-gymnasium-Södertörns högskola- Bommersvik-Journalisthögskolorna-den nymarxistiska Frankfurtskolan-SVT-SR-DN-F!-7-klöverns Dö-reklambranschens sponsrade lobbyingverksamhet; samtliga maniskt förespråkande Xenifili och alla andra upptänkliga -filier:
   Globalisthallickarnas flummiga filosofi, numera upphöjd till statsreligion:
   Serverad inför de svaga och lättledda, bara att svälja med hull och hår (& kön).

   //SvExit

   Radera
 2. Vore det inte både fräschare och billigare att bryta sig in på ett zoo?? Mindre sjukdomar också föresten!

  El Presidente

  SvaraRadera
  Svar
  1. ;-)))

   Det genetiska urvalet är mindre, inte ens Kolmårdens eller Skansens burar kan erbjuda 10 000 lystna primater som godkänner PUT som betalning.

   //SvExit

   Radera