torsdag 9 juni 2016

Tydliga krav på invandrarkvinnor i Norge.AP: – Vi kommer att be regeringen att skapa tydliga riktlinjer, om att det inte ska finansieras livstidsförsörjning för människor som inte vill arbeta eller delta i aktiviteter på grund av religion eller ideologi. Till exempel för att maken/patriarken förbjuder kvinnan att jobba, eller för att man inte vill vara i beröring med fläskkött eller alkohol. Det ställs alldeles för lite krav på invandrarkvinnor och deras verkliga förmåga att yrkesarbeta.

– Det gäller religionsfrihet i Norge, och så ska vi ha det. Men ingen ska nånsin kunna ta sig rätten att slippa  försörja sig själv genom floskler som "min religion förbjuder mig att arbeta" och sen låta andra skattebetalare stå för ens livskostnader". 

Som i Sverige. 

Besked väntas i morgon f-m.


aftenposten

5 kommentarer:

 1. Hoppas de flyttar till Sverige. Alla muslimer beundrar Sverige. Norge är dum, Sverige vet bäst

  SvaraRadera
 2. Vad hände med Balkan-flyktingar mer än 20 år sedan? Många blev sjukpensionerade. Läkarna skrev sjukintyg på löpande band. Hur var detta möjligt?
  Nu jobbar deras fullvuxna barn på Skatteverket, Försäkringskassan och Mikrationsverket. Om du får brev från dessa myndigheter är det aldrig signerat med ett svensk namn. Och dessa människor hatar innerligt svenskar. Varför? Jag vill veta varför svenska myndigheter anställer folk som hatar sina arbetsgivare, svenska folket.
  Svensken får inte ens äga en rostig gammal bil för att köra det sjuka barnet till sjukhus för kontinuerlig behandling och samtidigt uppbära socialbidrag förlåt försörjninsstöd men samma myndihet bekostar den nya adelns semesterresor till sina forna hemländer utanför Europa därifrån den flydde med livet i behåll.
  Håll i hatten, kära vänner, läget är förlorat,fienden har nästlat sig in. Deras hat sitter i generna efter århundrades förtryck.
  Vilka invandrare i modern tid tycker om svenskar och har anammat svenskt livstil? Från vilka länder kommer de? Ge mig en lista. För att övertya mi att vi ha kontroll i landet.
  Till sist ska bara säga att när man får allt utan prestation är det som att pissat i byxan. Du vet, först varmt och sen... Har hatet uppstått av att ge bra pengar men att utesluta ur gemenskapet? Människor är ju flockdjur.

  SvaraRadera
 3. Mitt i allt elände och alla vidrigheter som våra usla politiker ställer till med,vill jag tacka Carina-Fina för hennes mod och engagemang i samhällsdebatten.
  Du ger oss faktiskt hopp med din blogg.
  Svea

  SvaraRadera
 4. Carina...du är bara bäst. Jag har tillsammans med SÄPO och MUST utarbetat en försvarslinje för att skydda din Ö...!!

  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Hon är spelets bästa docka"
   Fritt ur minnet efter Tegne´r
   Jungman Jansson

   Radera