fredag 3 juni 2016

Svenska Kyrkans svinerier.

När jag hörde intevjun på Ekot, och förstod vem som var Fru vice Ordförande i Kyrkostyrelsen -  Vanja Lundby Wedin, så föll poletten ner. 

Såklart, väljar man ledare med kroniskt tvivelaktig kultur, så sprider gräddfilstänket sig omedelbart i hela organisationen.

 Fackföreningsrörelsen blir ofta väldigt snabbt fartblinda, lyx och sprit på medlemmarnas bekostnad tycks vara målet. Mer tänker jag inte orda om den korrupta svenska kommunistkyrkan, förutom att alla kristna borde välja bort hela extremvänstergarnityret i toppen.

Däremot har jag enorma, för att inte säga kolossala, förväntningar på Ekots och aftonbladets nästa självklara steg - samma grundliga och mediala drevgranskning av de ekonomiska och moraliska avarterna inom svenska islam. 

Ja, var ska dom ens börja granskningen?? Varför inte i Gävle moskén.

5 kommentarer:

 1. Ha,ha,ha,ha moskéns räkenskaper finns under mattan.Den är ständigt blockerad av en massa bakdelar.Sorry, där smög sig den kontrollen.

  SvaraRadera
 2. Fy vilken odör från alla bakdelarna. Undrar om kvinnorna ens får släppa en kärringfis utan att straffas.

  Vanja Lundby Wedin, sitter hon i kyrkstyrelsen med sina gelikar, det visste jag inte.

  Gå ur kyrkan kära vänner och slipp betala för vaddå?
  Begravningsavgiften måsta alla betala även om man ska strös för vinden av anhöroga. Många ggr har jag funderat angående kollekten, kunde inte tänka mig krognotor och lyxresor.

  Kan berätta att jag tjänat tusenlappar på att inte vara medlem i Kyrkan. Gud har jag i mitt hjärta om han finns.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fler måste resonera som du, Elisabeth!

   Radera
 3. Ytterligare ett skäl att sluta vara medlem. Vanja Lundby Wedin ett riktigt styrelseproffs som ordnade 50 millar i pension till en som avgick.

  SvaraRadera
 4. När kyrkan skildes från staten, trodde man att politikerna skulle hålla sig borta från den kyrkliga köttgrytan.Men icke,vem sitter inte där och smörjer kråset!?Vanja Lundby Wedin!!!
  Vänstertanten i kyrkan!Man vomerar över socialistkommunisternas girigheter.Hur stor summa av kollekten tillskansar sig Vanja?

  SvaraRadera