onsdag 8 juni 2016

"Maktlösa" är det nya "naiva".

Och det ordet stämmer bäst med verkligheten i kaosstyret i Sverige. 

Löfvén är maktlös, regeringen är maktlös, oppositionen är tandlös, skolan är maktlös, polismyndigheten är maktlös, Ygeman är maktlös, migrationsmyndigheten är maktlös, alla myndigheter är maktlösa. Tillika handlingsförlamade. 

Titta bara på bilden på pondusmannen från migrationsverket, en blankhuvad slipsnisse med vass blick och kroppshållning, som tagit innerfilen i lönekometkarriären - och inte klarar sitt arbete. Hur många är dom??

Och nu vill aftonbladet berätta direkt för araberna hur hopplöst odugliga svenska myndigheter har blivit. Fritt fram - och sprid, sprid, sprid i arabisktalande länder hur lätt man köper sig livslång försörjning i stormakten. Absolut ingen i landet kommer att kunna hindra någon kriminell, vare sig det gäller stenkastare, ockupationsromer, eller dyrt köpta entrébiljetter till landet Guld och Gröna Skogar.
2 kommentarer:

 1. Att krypa bakom ordet "maktlöshet" är inget annat än ren jävla feghet.
  Sätt aldrig en svensk i ledande ställning.
  Ryggraden hos svensken är alldeles för mjuk.
  Res på er svenska folket!Ta tag i nedrustningen av vårt samhälle!
  Sätt politikerna på plats!Gör det nu!

  SvaraRadera
 2. Hela Sverige är ett maktlöst land som håller på att islamiseras. Spyless på vanstyret vi haft de senaste 10 åren. Historielösa politiker som inte fattat eller fattar vilket gangsterland som växt fram under deras tid vid makten.
  Brinner i knutarna dagligen, mord, våldtäkter, knivskärningar m.m. Håller vi på att bli avtrubbade när vi knappast reagerar?

  SvaraRadera