tisdag 7 juni 2016

Eivy Blomdahl S, som anordnade apartheidtårtkalas i Boden är nog en riktig stormaktshumanist.Eivy Blomdahl (S), ordförande i kommunfullmäktige var den som höll i ceremonin för att välkomna Bodens nya medborgare med tårtkalas.

Kommunen gick ut med en inbjudan från svenska skattebetalare till de nysvenskar som fått medborgarskap. Det skulle bli tårta på Norrgården och sedan "en ytterst privat ceremoni på Kvarnängen" - för skattebetalarnas pengar.
– Nu var det inte många som ville komma, en del "hade svårt att hitta dit". Och "det var flera som jobbade den här dagen". Så vi bestämde att ta med oss fikat till Kvarnängen. Där satte vi oss med tårtan vid ett litet bord med bänkar. Som var till för alla utom vita svenska barn.

Kuriren har sökt mamman som skrev det arga uppropet, hon säger att det inte var lätt att avgöra att tårtan var enbart för en mindre grupp:

– "Vi fick uppfattningen att det var den var för alla. Det stod folk runt bordet, det kom och gick folk som tog tårta och det fanns ingen skylt om att den var för bara vissa. Det var omöjligt att lista ut"

Mamman som larmade FB är INTE den som ska skämmas här.

 Har aldrig hört om värre vuxenöversitteri - neka små barn tårta i parken -  när det dessutom var så få som ville komma på kommunens privata invandrarkalas i Bodenbornas gemensamma park.


1 kommentar:

  1. Sossarna är och har alltid varit rasister.De fjäskar och gör sig till för röstboskapen.
    Fy skäms Eivy Blomdahl för ditt fula tilltag.
    Vi ser ju hur de behandlar befolkningen i andra sammanhang.RÖSTA ALDIG PÅ SOSSARNA!!!!!!!!

    SvaraRadera