måndag 16 maj 2016

Trump has balls and backbone.Donald Trump går nu till motattack mot premiärminister Cameron och Londons nye borgmästare. Han kallar den nye Londonborgmästaren  Sadiq Khan för okunnig och obildad, efter de stöddiga kommentarer han fällde då han vunnit borgmästarvalet. Trump uppmanar Khan att göra ett IQtest. Och varnar också för att han inte kommer att glömma bort Khans påhopp. Om EU-omröstningen kommenterade Trump enkelt att UK måste lämna: -"För vad ska ni med EU till?"

Alla dom politiker och kändisar som står på rad för att kasta skit på Trump kommer att se rätt dumma ut den dag Trump eventuellt vinner valet i USA -  det är trots all NÅGRA stycken som röstar på honom.....Och det är en klar signal till politikerna att dom och de nuvarande politiska systemen står väljarna upp i halsen. 

Jag älskar Donald Trump mer för varje dag. 

Det måste till en förändring i världen, det finna alldeles för många omoraliska hycklare inom politiken. Och Trump säger rakt ut vad han tycker, utan några som helst rädslor eller hänsyn till korrektheten som styr hela väst.


4 kommentarer:

 1. Den mest inkompetenta och intelligensbefriade amerikanska presidenten var Georg W Busch.
  När 19 flygplanskapare flög in i World Trade Center i New York och Pentagon i Washington bombade och invaderade han Irak med känt resultat...när 16 av 19 flygplansbombare kom från Saudi Arabien... ingen kom från Irak.
  Om Löfvén skulle stå inför samma problem skulle han säkert bomba och invadera Island.....skål ta mig f-n...!!

  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha-ha.... fast vet han var Island ligger....?

   Radera
 2. Förmodligen vet han ej att Island finns

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med ett helt annat ledarskap har nu Island tagit sig till EM i Frankrike.
   Hoppas faktiskt att de klarar sig bättre än Sverige...
   Trots flickan i Laxdala(?) sagan...
   Alltid dessa kvinnor!

   Jungman Jansson

   Radera