onsdag 18 maj 2016

Men Herre Gud!!!!I decennier har Sverige "i godhetens namn" släppt in hundratusentalsmänniskor till ett land som absolut inte var förberett, yra politiker och kändiseliten har rantat runt i cirklar och ylat vi är bäst, vi är rika.

 Vi ser nu resultatet, ett förfallet land, där de betalande svenskarna trampats ner, och alla med andra tankar än etablissemanget har förföljts och frysts ute. Vi ser massor med kommuner och skolor helt rensade från etniska svenskar, vi ser svenska barn hjärntvättas av propagandamedier, vi ser terrorister och krigsherrar som lever skyddat här, vi ser gängbråk och dödande mitt ibland oss på ljusan dag, vi ser kriminalitet i stängda ghetton, barn som indoktrineras först i muslimska skolor sen i moskéerna, vi ser barnbrudar, hedersmord, könsstympning och kulturellt kvinnovåld, könsförtryckande badhus och gymnastiksalar. 

Vi ser människo-ovärdiga asylboenden som är en livsfara för både boende och anställda, asylbaroner som drunknar i våra pengar, vi ser hat och förföljelse av judar och kristna och homosexuella, vi ser en välfärd som raseras, åldringsbrott, romer som jagar oss för pengar, och svältande äldre som inte får kosta. 

Vi ser varje dag folk som leker med andras liv, bränner upp andra människors egendomar, hånflinar och förnedrar vår polis och vårt rättsväsende, vi ser stenkastare mot räddningstjänst och alla som inte lyder.  Vi ser extremistvänstern och rabiatfeminister som hatar allt som rör sig. 

Vi ser öppet shariaagiterande och islamistisk infiltrering i vår riksdag, vi ser  universums svagaste regering som leds av Löfvén,  och en fullkomligt obefintlig opposition som leds av nån som heter AKB.

Och då kommer en moderat person i undergångens år 2016 och säger att:

-"Vi måste våga prata om svenska normer."

Vi måste "våga"........."prata"....... ja, herre Gud, hur ska det gå till? Huuuur i all världen ska vi "våga", Andreas Norlén. När vi i över trettio år låtit vänstern och feministerna härska,  nyanlända och omvärlden betrakta oss som skit som ber om ursäkt för att vi finns till. Vi som har lagt oss under skorna på stenkastare och terrorister - hur fan ska vi våga? Ens tala??9 kommentarer:

 1. Utmärkt inlägg i debatten (som nästan inte finns)

  SvaraRadera
 2. Konsensuskultur är bra, gentemot moderna upplysta människor. För de som kulturellt inte passerat upplysningstiden behövs rigida metoder ty de är blott dessa som de förstår. Allt annat uppfattas som vekhet.

  SvaraRadera
 3. Det är så vackert i naturen.
  Hästar, rådjur, fasaner...
  Ja, faktiskt en hel mängd positiva ting!
  Kan du inte lägga in en naturbetraktelse?
  Kramar och dylikt går också alldeles utmärkt.
  Bara för en dag!
  Jo, jag menar alvar!
  Jungman Jansson


  SvaraRadera
  Svar
  1. Jungman visst är det vackert med naturbilder men på min facebook sida svämmar det över av sådana. Är så less på alla dessa foton och ids inte ens titta på dem. Naturen upplevs bäst i verkligheten.

   Radera
 4. Hur Sverige ser ut i dag!
  Svaret är enkelt.
  87án har skapat det nya landet Sverige.Det är så här deras drömsamhälle ser ut!Dom vill ha det på detta äckliga vidriga sätt.Övergrepp på befolkningen,våldtäkter på våra flickor, mord, trakasserier ett land i förfall.
  Alla som röstat fram eländet får tacka å ta emot.

  SvaraRadera
 5. Sjuans inkompetenta politiker borde alla få en stor spark därbak. Släppt in folk som inte tål oss. IS uppmanar till död och förstörelse i Europa. Med kniv, skjutvapen eller att köra ihjäl oss, på vilket sätt som helst. Varför ska vi värna asylrätten när det finns länder som vägrar ta emot. Det är vår undergång. Folk från andra sidan av klotet vill hit till varje pris.

  SvaraRadera
 6. Så länge som pengarna räcker, ja. När de är slut blir det inbördeskrig, de tar allt du har för du får inte försvara dig. Historien upprepar sig.

  SvaraRadera
 7. TRUTH - it's the new hatespeech

  När sanningen inte tål att höras är det illa

  SvaraRadera
 8. Dom håller på så ,för att vi tillåter det

  SvaraRadera