fredag 20 maj 2016

I tio år har dom lurat rumpan av oss. I barnkonventionens heliga namn.

30 000 ensamkommande "barn" valde just Sverige för politisk asyl under 2015, 2014 kom 7.049, vilket var en ökning med över 80 procent jämfört med 2013. Under alla dessa år av stormaktshumanistiskt mottagande av "barn", har flera tusen barn bara "försvunnit" ut i det svenska tomma intet (IS-dödare gömda i moskéer).

”Ensamkommande barn-reformen” som kom år 2006, slog fast att - bedömningen av ett ensamkommande barns asylskäl ska göras med "ett barnperspektiv" och med iakttagande av barnkonventionen

Det innebär bland annat att "lite lägre krav" ställs på att barnet i detalj ska kunna redogöra för sin (ålder?) "flyktinghistoria" för att den "ska bedömas som sammanhängande, oförändrad och sannolik". 

De krav som ställs på den sökandes berättelse anses ha "högt bevisvärde" och "den asylsökande anses vara trovärdig." Konsekvensen blev givetvis att  "lite lägre krav"  och "trovärdig" tolkades vitt skilt av svenska konventionsbyråkrater och trettioåriga män i Afghanistan.

 Men nu 2016 har alltså regeringen fått nog! Jäklarzzz vad dom ska sätta ner foten. Morgan Johansson, SR: -"Ensamkommande barn som söker asyl kan börja åldersbestämmas medicinskt redan om någon månad." 

Vilket kanske betyder att en gång så småningom kommer trampet av stora herrskor att bytas ut i det svenska barnmottagandet.

Detta är en en politisk skandal av historiskt stora mått, som jag hoppas reinfeldt, ullenhag, löfvén och morgan johansson kommer att dömas hårt för.

 

2 kommentarer:

 1. Beslutet om ålderstesten satt lång inne, undras om det blir någonting av med sanningstesten.

  SvaraRadera
 2. Vår gediget handlingsförlamade regering har fattat ett beslut!
  Halleluja!
  ... eller ett kors i taket för de sekulära här.
  Varför är man i otroligt seeeeeeeeeeeeg i vår regering? Detta är ju minst 3-4 år försent?

  SvaraRadera