lördag 2 januari 2016

Gür har läst världens klokaste Naser Khader.


Thomas Gür:

Läsvärt av den danske politikern Naser Khader: (OBS översättningen från danska är min, CF´s) - "Jag anser att vi ska utmana flyktingkonventionen, så att vi i Danmark kan säga att vi varje år vill ta emot max 5.000 flyktingar. 

Dessa flyktingar ska vi hämta själva i FN-kontrollerade flyktingläger i närområdena, istället för att flyktingarna ska tvingas bege sig ut på en lång, dyr och riskabel flykt över Medelhavet.

På så sätt tar vi emot familjer, vi får kontroll över antalet anlända, och slipper överraskas av större eller mindre familjeåterförening. 

Vi ger då asyl till dom, som har det absolut största behovet, och som följt sin föräldraplikt och hållit ihop med sina barn. 

Idag missgynnas hela tiden kämpande familjer, till fördel för de män som har vassast armbågar, pengar till människosmugglare och som svindlar sig fram -  och som på det sättet har våldtagit hela asylbegreppet." 

Enkelt. Klokt. Behövligt. Akut. För ländernas överlevnad.

2 kommentarer:

 1. Det ska bli intressant med eventuella protester. Detta, som förövrigt ligger helt i linje med vad de flesta här har uttryckt, löser samtliga problem på en gång. Dessutom blir det medel över att användas i närområdet.

  Win-win-win-win!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast jäkligt rasisfascistfientligt!

   Radera