tisdag 8 september 2015

Vad vi normalbegåvade människor har att fajtas mot - Löfvéns järngäng!

  • En kvinna på FB skrev ett upplysande inlägg om det magstarka i att flyende typer vredgat kastade mat och vatten som gavs, efter ungerska vakter: - "Jo jag bor här i Budapest. Bara en lite bit från järnvägsstationen. Dom slängde mat och annat på järnvägsspåret och runt omkring där dom satt. Det finns en filmsnutt som dokumenterar det hela också. Den ligger ute på FB."

    Jag kan härmed upplysa om att rymdforskarna har svarat!

  • nn1: -"Så det är mera rätt att kasta ätbar mat för att man är rik?"

  • nn2: -"Jaha ni vill att människor ska krypa på sina bara sårade knän, med utsvultna barn. Ska dom slicka era fötter och kalla er för herre också? Otacksamma svenskar finns det många av. Ni har ingen aning om varför de kastar mat! Men era enkelspåriga hjärnor kan bara tänka en sak. Lyx flyktingar."

  • nn3: - "Var just dessa tiotal hungriga? Vad hade polisen gjort innan? Hur behandlades dom? VET du varför dom inte ville ta emot från just polisen just vid detta tillfälle? Har dom tagit emot innan? Har dom tagit emot efter? Från andra? Hur skall en flykting bete sig och vara enligt dig?"

  • nn4: -"Varför skulle flyktingar SLÄNGA sig över maten? De är vanliga människor, inte djur. Vi vet inte anledningen till varför ett tiotal av flera hundratals flyktingar gjort så. De kanske inte litar på ungerska polisen?"

  • nn5: Asså. Please... "En riktigt flykting" är en RIKTIG MÄNNISKA. Riktiga människor är INTE hungriga hela tiden = äta mat på 2 sek, inte relevant. Gör du det eller? Inte.. Mycket konstigt. Antar att du är en låtsas människa då... 

  • nn6:- "Vem har sagt att de inte ville ha mat? De protesterade för att polisen inte lät dom gå vidare. Ni tror att de som flydde eländet är fattiga, det är dom inte. De är ute efter att skydda sig och sina barn från att dö i kriget. De flesta av dom är akademiker eller studenter. Många av dom lämnade hus och bilar efter sig. Sen att en del resonerar som om att det är obligatoriskt för flyktingar att vara tacksamma. Nej det är inte obligatoriskt särskilt inte för såna som er, en bunt primitiva obildade rasister."

1 kommentar: